04.11.2017 u 10:04 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Čisti koronarne arterije i začepljene vene, spašava jetru: Najmoćniji napitak ikada! (RECEPT)

Pravi se od samo 4 lako dostupna sastojka, a uz sve navedeno, očistiće vaše tijelo od slobodnih radikala i podići imunitet na maksimum.

stitna-pregled

Nema čovjeka kojem nije potrebno da izbaci suvišne masnoće iz tijela, očisti jetru i zaštiti tijelo od virusa i bakterija.

To je svima čak neophodno – na ovaj način imunitet će biti na najvišem nivou, a vaše tijelo potpuno zdravo. Sve to, a i mnogo više može da se postigne samo jednim pićem, piše MyHealthyFoodTips.

Napitak koji ćemo vam predstaviti ukloniće i slobodne radikale, koji imaju veoma štetan uticaj na zdarvlje, naročito na krvotok.

Loading...

Što je takođe važno, ovo piće će očistiti koronarne arterije (krvne sudove koji snabdevaju srce krvlju) i začepljene vene koje su se zapušile usled naslaga holesterola.

Sastojci: 8 limunova, 4 litra čiste vode, komadić đumbira i 8 čenova bijelog luka.

Priprema: Oljuštite bijeli luk i đumbir, limun isjecite na kriške, pa sve zajedno stavite u blender. Ispasirajte što je bolje moguće, pa prebacite u šerpu i dodajte vodu, a onda stavite na ringlu. Kad smjesa proključa, skinite sa ringle, ostavite da se ohladi, a zatim procijedite.

Pijte jednu šolju ovog napitka sat vrijemena pre svakog obroka. Potrudite se da u vrijeme ispijanja napitka budete gladni.

Napomena: Dok koristite ovu mješavinu, trebalo bi da budete fizički aktivni bar svakog drugog dana.

Izvor: stil

Vaš komentar na članak: