03.04.2016 u 7:52 | Recepti, Zdravlje | Komentari

AKO NIKADA NE ŽELITE OBOLJETI OD RAKA, OVO MORATE NAPRAVITI! Recept!

Viktoria Semjonova stručnjak je za prirodno liječenja. Sa svijetom je podijelila svoj recept za radikalno čišćenje crijeva.

recept-zdravlje
Za ovaj recept biće vam potrebni sljedeći sastojci:

– pola kilograma šargarepe,
– pola kilograma cvekle,
– šaka suvih kajsija,
– šaka groždica
– kašika meda.

Bilo bi idealno kada bi svi sastojci bili iz organskog uzgoja.

Uzmite pola kilograma svježe šargarepe i isto toliko sirove cvekle. Povrće sitno isjeckajte i stavite u neoštećeni emajlirani lonac. Prelijte ključalom vodom tako da voda bude dva prsta iznad povrća.

Zatim dodajte po jednu šaku sjeckanih suvih kajsija i suvog grožđa. Stavite lonac na vatru da voda proključa. Odmah zatim skinite lonac sa vatre. Kad se malo ohladi, dodajte u to jednu kašiku meda i ostavite da odstoji poklopljeno 12 sati na hladnom i suvom mjestu. Nakon toga tečnost dobro iscijedite i procijedite. Tečnost ćete piti, a ostalo možete iskoristiti za kulinarske svrhe.

Ovo je količina za otprilike 2 dana kure. Pijte po pola čaše (1-1,5 dl) tri puta dnevno prije obroka. Čišćenje crijeva pomoću ovog recepta neka traje mjesec dana. Nakon toga, crijeva su preporođena. Preostalu tečnost čuvajte u frižideru. Ova tečnost korisna je za liječenje raka, ali i za preventivu kako se takvo što nikada ne bi dogodilo.

Izvor: zdravlje-porodica

Vaš komentar na članak: