24.10.2017 u 6:54 | Zanimljivosti | Komentari

Stara kineska tehnika čitanja dlana otkriva kakav vas život čeka

Čitanje sa dlana, kao i kinesko čitanje sa dlana zasnovano je na tome da se budućnost može pročitati sa naših ruku. Dok neki čitači koriste samo dominantnu ruku za čitanje sa dlana, drugi tvrde da se mora čitati sa obje ruke, a onda upoređivati karakteristike. Ova disciplina deli ruke na četiri tipa. Pogledajte vaše dlanove i odredite kojoj grupi pripadate.

dlanovi-1

Obratite pažnju na osnovne karakteristike svog dlana i pronađite kom tipu pripadate

Zemljani dlanovi

dlanovi-z

Loading...

Zemljane šake su široke, sa četvrtastim dlanovima i prstima, debelom ili oštrom kožom i bronzane boje. Dužina dlana jednaka je dužini prstiju. Ove osobe su prizemne i razborite i kada uče na svojim greškama. Vole prirodu i aktivnosti na svježem vazduhu kao što su planinarenje i surfovanje. Ipak, šetnja je najbrži način da napune baterije i ispune dušu.

Vazdušni dlanovi

dlanovi-v

Ovakve šake imaju četvrtaste ili pravougaone dlanove i duge prste sa naglašenim zglobovima. Dužina dlana je obično ekvivalentna dužini prstiju. Mogu imati suhu kožu. Ljudi ove vrste su naučnici i učenjaci. Opterećeni su razmišljanjem i podložni stresu zbog sklonosti da filozofiraju o svojim osećanjima.

Vodeni dlanovi

vodeni-dlanovi-3

Vodene šake imaju kratke, tu i tamo ovalne dlanove, sa dugim, prilagodljivim prstima. Njihovi dlanovi su generalno širi nego duži, sa prstima ekvivalentnim dužini dlana. Pojedinci sa ovakvim dlanovima jesu ekstremni entuzijasti. Optimisti su, estete i obično oprezni, ali te osobine često izgube zbog sklonosti ka preteranoj upotrebi lekova i alkohola.

Vatreni dlanovi

vatreni-dlanovi-4

Vatrene šake imaju četvrtaste ili pravougaone dlanove, ispucalu kožu i kraće prste. Dužina dlana je veće od dužine prstiju. Ove osobe su entuzijasti, odlučne i napredne. Često su i bez napora iscrpljene, a ponekada mogu biti anksiozne i ograničenog pogleda na svijet. U najboljim danima, ovkve individue su slobodnog duha, pioniri i entuzijasti.

Izvor: fokuzz

Vaš komentar na članak: