12.12.2018 u 18:57 | Zanimljivosti | Komentari

Ovu bebu su ostavili u kutiji na želježničkoj stanici: Nakon deset godina je sve iznenadila, SVI PLAČU KAD VIDE ŠTA SADA RADI (VIDEO)

Devet godina otkako su je usvojili, 2012. godine, Mekenzi je doživkela nevkerovatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pkevala himnu za Bejzbol ligu, gde ju je primijetio Mark Karman.

beba

Mala Mekenzi je imala samo mjesec dana kada je ostavljena na željezničkoj stanici u kartonskoj kutiji. Danas ona je ponos svojih roditelja.

Jedna od najvećih trauma za dijete je kada ostane bez roditelja, posebno kada shvati da je ostavljeno. Međutim, dešava se i da ta djeca uspiju izgrade ispunjene i srećne živote i takve priče umiju da budu veoma dirljive i emotivne.

Mekenzi Voker je upravo jedna od tih beba, koja je uspjela da prevaziće svoj težak početak života.

Loading...

Nakon što je ostavljena u kartonskoj kutiji  na željezničkoj stanici u Kini,  pronađena je na vrijeme i odvedena u sirotište. Tamo je provela godinu dana, dok je nije 2003. godine usvojila brižna porodica iz Teksasa.

Njena nova porodica je, otkako je Mekenzi bila mala, shvatila da njihova kćerka ima nevjerovatan dar za muziku.

Tek što je naučila priča, pamtila je tekstove pjesama napamet i pjevala pkesme od početka do kraja.

Željeli su da nkeguju njen talenat i kada je napunila pet godina vodili su je na časove pjevanja, a čak su joj zaposlili i menadžera.

Devet godina otkako su je usvojili, 2012. godine, Mekenzi je dožijvjela nevjerovatan trenutak, koji ju je šokirao, u pozitivnom smislu, kao i njene roditelje. Te godine je pjevala himnu za Bejzbol ligu, gdje ju je primijetio Mark Karman.

Karman je uspješan producent i ponudio je mladoj Mekenzi, koja je tada imala samo 10 godina, ugovor kako bi izdala svoj album.

Njeni roditelji su veoma ponosni na nju, a sa tako malo godina, nije zaboravila sirotišta i djecu koja se u njima nalaze i aktivna je u pomaganju njima.

Pogledajte video snimak i ujedno ćete vidjeti i beskrajnu ljubav u ovoj srećnoj porodici, gdje roditelji jedva suzdržavaju suze dok pričaju o svom djetetu i njegovim uspjesima i djelima.

Izvor: srbijadanas

Vaš komentar na članak: