24.03.2018 u 9:17 | Zanimljivosti | Komentari

Otac četvero djece je posvojio novorođenče ovisnice o heroinu, a 90 dana kasnije iznosi zaprepašćujuće vijesti!

„Ubit ćeš svoje dijete“, rekao je zabrinuti policajac, koji je nedugo nakon toga dobio otkrivenje od Boga.

otac-posvojio-1

Cijeli svijet je zavolio pozornika Ryana Holetsa kada je ranije ove godine predsjednik Trump prepoznao junačko djelo oca četvero djece i kada se u vezi toga obratio javnosti.

„Prošle godine, Ryan je bio na dužnosti kada je ugledao trudnu beskućnicu koja si je pripremala ubrizgati heroin“, nastavio je Trump, dok su sve uči bile uprte u obitelj Holets koja je stajala pokraj prve dame Melanije. „Nakon što je Ryan rekao ženi da će ona time što čini nauditi svome nerođenom djetetu, ona je počela plakati. Rekla mu je da ne zna kome da se obrati, ali da želi da njezino dijete bude na sigurnome“.

otac-posvojio-2

Loading...

„Ubit ćeš svoje dijete“, rekao je zabrinuti policajac, koji je nedugo nakon toga dobio otkrivenje od Boga.

„U tom trenutku Ryan je osjetio kako mu Bog govori: učiniti ćeš to jer ti to možeš. Čuo je te riječi“, nastavio je predsjednik u obraćanju naciji. „Otišao je svojoj kući kako bi ovo rekao svojoj ženi Rebecci. Ona se u sekundi složila s posvajanjem. Holetsi su svojoj novoj kćeri nadjenuli ime Hope“…. ime koje svakako odgovara djetetu koje je bilo spašeno iz tako groznih okolnosti, s nadom u novi život.

„Za mene je najvažnije to da ona ima obitelj koja ju voli i da će odrasti u potpuno drugačijem okolišu od onoga u kojemu je mogla odrastati“, rekao je Ryan. „A to je ono najvažnije. Sve ostalo će proći“.

otac-posvojio-3

Policajac iz Albuquerquea je mogao uhititi i ženu (Crystal) i njezinog partnera (Toma) zbog zloupotrebe droge, ali umjesto toga, otac ne samo da je odlučio posvojiti njihovo dijete, već je odlučio i njima pomoći da se riješe droge i da stanu na noge.

Ryan je nedavno podijelio vrlo važne nove vijesti koje su govorile kako su Crystal i Tom u proteklih nekoliko mjeseci jako puno napredovali.

„Tom je završio program odvikavanja prošli vikend“, piše. „Privremeno je odlučio ostati na imanju kako bi radio u ustanovi za odvikavanje. Crystal se priprema za završavanje i raduje se mjestu gdje će biti nakon što program završi. Brzo se približavaju vremenu od 90 dana otkako ne koriste drogu!

otac-posvojio-4

Policajac mekog srca započeo je zakladu GoFoundMe kako bi sakupio novac za smještaj para i sada im samo nekoliko stotina dolara nedostaje do ispunjavanja cilja od 25 000 dolara.

„Gledanje na najnovije fotografije Toma i Crystal me vraća unatrag“, dodaje Ryan u odvojenoj objavi. „Tako sam oduševljen zbog toga što su prošli mnoge izazove i zbog toga gdje su oni sada. Hvala svima koji su pomogli! Nikada ne bismo u ovome mogli uspjeti sami“.

Naučite više o tome kako i sami možete postati dio prekrasne priče o novom početku Toma i Crystal tako što ćete posjetiti portal GoFoundMe.

Izvor: novizivot

Vaš komentar na članak: