18.11.2020 u 15:56 | Zanimljivosti | Komentari

Dr Nestorović: Korona je dosadila i Bogu i narodu!!!

Doktor Branimir Nestorović je, poslije dužeg vremena, gostovao u emisiji Prve televizije u kojoj je objasnio zašto se više ne pojavljuje u javnosti.

branimir-nestorovic

On je izjavio je da neće da razgovara o koroni jer smatra da sve predugo traje i da su se ljudi izmorili.

– Dosadilo je i Bogu i narodu – rekao je Nestorović.

Kako je rekao njegov privatni život je počeo da trpi, te se zato „povukao”.

Loading...

– Žena je prestala da izlazi sa mnom, a i dosadilo mi je da budem crna ovca. Ja sam ljekar – naglasio je on.

U nastavku emisije pričao je o svakodnevnim situacijama sa kojima se susreće.

– Evo juče baš, desilo mi se da sam krenuo u pekaru i da me je zaustavio čovjek i rekao mi da hoće da mi pokloni krevet. Kako bre, šta meni poklanjaš krevet – kazao je dr Nestorović u emisiji i naglasio da je zbog njega kćerka morala da ugasi Fejsbuk profil.

Dodao je da je na poklon dobio i knjigu o Nikoli Tesli.

– To mi je poslao jedan čovjek iz Sarajeva, to je baš lijepo i fantastično. Sada ću i ja njemu da pošaljem moju knjigu da se zahvalim. Ovo je više nego da mi je poklonio 1.000 evra – istakao je dr Nestorović.

Iako nije želeo da priča o koroni, ipak se dotakao toga da se, kad je sve počelo, zaboravilo sve što je do tada uradio. Nestorović iza sebe ima mnogo izliječene djece.

- Meni je bilo interesentno, kad je sve ono počelo, pa kad mi se jave pacijenti i kažu, branili smo te. Od koga ste me branili, pitam ih ja – objasnio je ljekar.

Gradio kuću na “vratiću ti kad budem imao”

U emisiji se doktor podsjetio kako je gradio kuću i pomenuo da solidarnosti, koje je bilo u to vrijeme, sad više nema.

- Gradili smo kuću tako što smo uzimali pare jedan od drugog, nisu postojali krediti. Uzimali smo i govorili “vratiću ti kad budem imao”. Toga danas nema, svi su udaljili. Sad su komšije zaratile, nema više solidarnosti – podsjetio se Nestorović.

Takođe se prisjetio i vremena poplava u Obrenovcu. Kaže da mu je to bila najveća trauma u životu. Gledao je kako voda nosi sve pred sobom i nije bio u stanju ništa da uradi. Istakao je da se tad osjećao kao dijete.

Inače je u Obrenovac otišao kako bi spasio svoje kuče.

- Tad mi je žena rekla da više volim kuče ali ja mislim da bih umro da je nisam spasio. Poslije mi je bilo interesantno kako kućići predosjećaju stvari, kad sam je ostavio prije poplave kod komšije, baš me je nekako čudno gledala. I poslije kad smo se sreli, nakon poplave, to je bio poseban susret – ispričao je Branimir Nestorović.

Izvor: telegraf

( LijekizPrirode.com )

Vaš komentar na članak: