28.03.2020 u 19:57 | Zanimljivosti | Komentari

Ako osjetite ove simptome i znakove – netko razmišlja o vama!

Ljudski umovi imaju sposobnost napraviti nevjerojatne stvari, a većinu tih stvari još uvijek ne razumijemo u potpunosti. Jedna iznenađujuća stvar koju naš um može učiniti jest da nam govori kada netko razmišlja o nama.

book-cover-4194807_960_720

Ovo su znakovi koji nam govore da netko razmišlja o nama:

Iznenadno rumenilo

Svi smo čuli frazu „Gore mi uši“. Ovo je drevna izreka koja govori istinu o fizičkim učincima stvarnog postojanja u nečijem umu. Nagli nalet krvi u uši i lice često je snažan znak određenih emocija.

Ako emocije ne dolaze za nas samih, a mi doživljavamo crvenilo, trebali bismo znati da vjerojatno potječe izvan nas.

Međutim, to je također vezano za nas. Inače, što bi bio razlog da iskusimo nešto takvo? Kada osjećamo kao da nam uši gore, ili se crvenilo događa bez nekog posebnog razloga, trebamo znati da netko misli na nas.

Loading...

Možda on ili ona misle na način koji bi nas natjerao da se zacrvenimo kada bi vidjeli njihov um.

Iznenadna nervoza i tjeskoba

Svatko od nas zna kako se osjećamo kad osjetimo da nas netko promatra ili razmišlja o nama. Takvi osjećaji mogu biti vrlo slični.

Osjećat ćemo se isto kao kad osjećamo da netko zuri u nas, čak i ako mi gledamo u drugom smjeru. Možemo čak otkriti kada osoba razmišlja o nama, bez obzira na činjenicu je li blizu nas ili ne.

Primarna stvar koju moramo učiniti kada nam se učini da netko zuri u nas jest provjeriti zuri li zapravo netko u nas.

Ako to nije slučaj, mogućnost da netko razmišlja o nama je ogromna.

Smješkanje i zadovoljstvo

Kada nas iznenadno komplimentira netko tko nam se sviđa, počnemo se smijuljiti.

Zapravo, osjećaj koji ga prati vrlo je sličan onim osjećajima koje dobivamo kada osoba koju volimo razmišlja o nama.

Također, to je vjerojatno posve pozitivna misao.

Tko razmišlja o nama?

Otkrivanje bilo kojeg od znakova odozgo i nekoliko trenutaka slobodnog vremena pružit će nam priliku da pokušamo osjetiti tko je osoba koja razmišlja o nama.

Prije svega, trebamo pronaći skrovito i mirno mjesto gdje možemo meditirati, još uvijek držeći se osjećaja koji smo upravo doživjeli. Te osjećaje trebamo zadržati u središtu našeg uma dok prelazimo u meditativno stanje.

Kad smo konačno tamo, možemo pokušati slijediti našu telepatsku vezu. Trebamo dopustiti našem umu da luta našim tijelom kako bi vidjeli gdje nas osjećaji vuku.

Kada napokon pronađemo izvor, možemo slijediti vezu. Trebamo dopustiti da energija veze teče preko nas, dopuštajući zvukovima i slikama da se razviju.

Kada slika nije jasna, trebamo ponovno pokušati, barem jednom tijekom dana. Međutim, ako je jasno, sigurno ćemo znati tko je ta osoba. Ako vježbamo, mogli bismo čak saznati što je osoba mislila.

Pripremila: Suzana Dulčić

Izvor: atma

Vaš komentar na članak: