07.05.2017 u 12:39 | Ljepota | Komentari

ZABORAVITE NA SKUPE PASTE I OTROVNE HEMIKALIJE: Evo kako da na prirodan način izbijelite svoje zube za samo 3 minuta dnevno!

Najbitnija karakteristika vašeg lica je osmjeh koji pokazuje savršen set bijelih zuba koji mogu biti opčinjavajući. Problem je što se u većini slučajeva bijeli zubi viđaju samo na reklamama. Ali nije sve izgubljeno, jer imamo za vas pravi prirodni lijek.

zubi

Žute mrlje nisu samo neprijatne na pogled, već mogu biti opasne po vaše zube. Ovo može dovesti do kvarenja zuba, krvarenja desni ili čak gubitka zuba. Postoje mnogi faktori koji utiču na žute zube. Pušenje, prekomjeran unos šećera, gaziranih bezalkoholnih pića, neredovna oralna higijena, trauma, starost. Čestice hrane koje ostanu između vaših zuba mogu da se formiraju u mikrobe i mogu biti veoma opasne.

Danas komercijalno oralno tržište vrvi od novih proizvoda gdje su, koliko god to čudno zvučalo, drevni lijekovi poput uglja glavni sastojak paste za zube. Postoje još i zubne trake, preparati za ispiranje, aktivna pasta i kristalni gelovi i svi ovi proizvodi obećavaju fantastičan niz bijelih zuba. Međutim, svi ti proizvodi su vrlo skupi.

Postoji nekoliko domaćih lijekova za bijeljenje zuba koje biste mogli sami da napravite i može da vam garantuje bijele zube za samo 3 minuta. Pošto je prirodan lijek, možete biti sigurni da nema neželjene efekte. Čak je i vrlo isplativo i savršeno bezbedno po zdravlje vaših zuba.

Sa predivno bijelim zubima dobićete više samopouzdanja i povratiti osmjeh na lice, koji će vam pomoći da izgledate i ostanete pozitivni. U kombinaciji sa ovim lijekom, obavezno svakodnevno obavljajte oralnu higijenu, jer ćete se na taj način osigurati da imate zdrave bijele zube bez straha da ćete ih izgubiti u starosti.

Pogledajte video i pratite uputstva, kako biste imali bijele zube i blistav osmjeh!

( LijekizPrirode.com )

Vaš komentar na članak: