02.11.2016 u 8:25 | Ljepota, Recepti | Komentari

REZULTATI SU VIDLJIVI VEĆ NAKON MJESEC DANA: Evo zašto morate prati lice ovom smjesom tri puta tjedno! (VIDEO)

Osim nezdravih sastojaka, mnogi proizvodi se stavljaju na tržište bez odgovarajućeg testiranja. Ali postoji način kako se spasiti zdravstvenih rizika i eliminirati neprijatelje kože koji vam je mogu i unakaziti. Sve što trebate napraviti jest izraditi vlastiti piling lica.

soda-upotreba

Proizvodi za njegu kože nude svakojaka obećanja. Od tvrdnji da nestaju akne, kako ćete imati sasvim ”besprijekornu kožu”, te da ćete s raznim kemijskim preparatima imati ”prirodnu ljepotu”.

No, znate li kako je ključni sastojak u mnogim kremama ftalat, glavni sastojak plastike. Osim nezdravih sastojaka, mnogi proizvodi se stavljaju na tržište bez odgovarajućeg testiranja. Ali postoji način kako se spasiti zdravstvenih rizika i eliminirati neprijatelje kože koji vam je mogu i unakaziti. Sve što trebate napraviti jest izraditi vlastiti piling lica.

Kokosovo ulje za kožu

Kokosovo ulje ima antimikrobna svojstva i vlaži kožu, te je zbog toga savršeno za čišćenje lica. Osim toga, ubija bakterije koje stvaraju prištiće. Ulje će hidratizirati kožu, a također je i protuupalno te može ublažiti simptome ekcema, psorijaze i drugih stanja kože.

Loading...

Soda bikarbona za kožu

Nakon sode bikarbone koža će vam se osjećati vrlo mekana nakon trljanja ovog pilinga na lice. Soda bikarbona smiruje opekline, a ovaj način čišćenjs lica je dobar izbor za one koji lako izgore.

Piling za lice od sode bikarbone i kokosovog ulja

Vjerojatno već imate potrebne sastojke u kuhinji.

Sastojci:

  • 1/2 šalice kokosovog ulja
  • 1/2 šalice sode bikarbone

To je to!

Metoda:

Jednostavno izmiješajte dva sastojke zajedno sve dok ih u potpunosti ne sjedinite. Piling stavite u plitku posudicu za jednostavan pristup. Rezultate ćete primjetiti nakon mjesec dana.

Izvor: dnevno

Vaš komentar na članak: