09.08.2017 u 6:34 | Ljepota | Komentari

Pomiješajte dva sastojka i konačno se riješite STRIJA! U kuhinji već imate sve što trebate

Strije ima svaka djevojke ili žena. One mogu nastati zbog naglog rasta, trudnoće i sl. Ne trebate ih se sramiti jer su normalna pojava i ne postoji osoba koja ih nema. Naučite voljeti svoje tijelo i nemojte padati u očaj.

strije

U ovom članku ćemo vam pokazati prirodno i vrlo učinkovito rješenje kojim ćete smanjiti njihovu vidljivost, a jednostavno je.

Potrebni su vam samo maslinovo ulje i zrna kafe. Evo šta samo trebate uraditi. Uzmite kašiku maslinovog ulja i pomiješajte sa jednom malom kašikom zrna kafe.Usitnite kafu i pomiješajte sa maslinovim uljem dok ne dobijete smjesu.

Dobijenu smjesu nanesite na željena tj. područja sa strijama i masirajte 5 minuta. Potom ostavite da stoji 20-ak minuta, a potom isperite.

Poslije nekoliko dana primjene, primjetit ćete značajno poboljšanje. Bićete zadovoljno rezultatima, a ovaj piling neće ostaviti nikakve loše posljedice jer se sastoji od zdravih sastojaka.

Osim toga, ovaj način će vam pomoći da se oslobodite i celulita koji je inače često prisutan. Nadamo se da će vam ovaj recept biti od koristi, a za više članaka o zdravlju i njezi vašeg tijela posjetite našu web stranicu svaki dan.

Izvor: megagiga

Vaš komentar na članak: