23.04.2015 u 1:41 | Ljepota | Komentari

Podmlađujuća maska za lice!

Maska od ovsenih pahujica pomaže da se održi tonus kože, izbavlja od problema kao što je ljuštenje kože, osip u vidu bubuljica, suvoće kože, pomaže pri eliminaciji sitnih bora, mitisera, pigmentnih fleka i nezdravog tena kože lica, piše portal uspesnazena.com! Ovsene pahuljice, pored svih svojih korisnih osobina, sadrže ventramid i beta-glukan, apsolutno jedinstvene komponente koje posjeduju naglašena antioksidantna svojstva. U prilogu ove činjenice pokazuje i to da najbolje kozmetičke firme koje proizvode dermatološku kozmetiku, uključuju ih u sastav svojih proizvoda. Praktično, svi preparati za omekšavanje, podmlađivanje i hidriranje kože uključuju u sebe ventramid i beta-glukan.

maska-dlya-litsa-iz-ovsyanki-300x253

Ponekad u potrazi za skupim izreklamiranim kozmetičkim preparatima zaboravljamo na jednostavne i pristupačne „bakine“ metode, koje nisu manje efikasne, naprotiv. Uz redovnu upotrebu ova maska će vam biti sredstvo za podmlađivanje kože lica neprocenljive vrijednosti, koje ni jedna žena neće menjati za kupovni preparat.

Podmlađujuća maska za lice sa ovsenim pahuljicama. Recept.

Da biste pripremili ovu masku biće vam potrebno:

Loading...

– 1 supena kašika kefira (jogurta)
- 1 kafena kašika samlevenih ovsenih pahuljica
- 1 kafena kašika meda

Promješajte sve komponente i nanesite ih na očišćenu kožu lica (ne zaboravljajte vrat i zonu dekoltea). Lezite i opustite se. Držite masku 20-25 munuta, nakon toga operite toplom vodom.

maska-dlya-lica-iz-ovsyanyx-xlopev

Med je prirodni antioksidans i nevjerovatni podmlađujuće sredstvo, rudnik minerala, aminokiselina i mikroelemenata, koji ne samo da hrani, neguje i hidrira kožu, već i regeneriše duboke slojeve kože i eliminiše iz nje slobodne radikale.

Kefir takođe hrani, čisti i izbeljuje kožu sprečavajući dehidraciju i djelovanju slobodnih radikala zahvaljujuci vitaminima grupe B, C i RR (niacin) i holinu.

Ova maska vrlo temeljno čisti lice, a takođe jača konture lica i «pegla» sitne bore.

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: