14.12.2016 u 9:31 | Ljepota | Komentari

KAKO SAM SE RIJEŠILA BORA U KRATKOM ROKU: ŽENA(48) OTKRIVA DREVNI TURSKI RECEPT!

Jedna žena odlučila je sa svima podijeliti stari turski recept za uklanjaje bora na licu i oko očiju, koji je njoj pomogao postići nevjerojatan rezultat!

krema-bore

Prenosimo njeno pismo:

Obraćam se onima koji žele da riješe problem bora oko očiju. Naime, imam 48 godina i s vremenom bore na mom licu su postajale sve izraženije, čak mi se počelo događati i kada stavim puder da izgledam još lošije jer upadne u bore i djelujem kao porculanska lutka.Taj problem mi je jako smetao i činilo mi se da nikada više neću biti lijepa. Znam da moramo stariti, ali teško sam se mirila sa tim da ću za koju godinu biti sva izmrežgana. Nisam imala novca za skupe tretmane, niti bih ikada učinila bilo kakvu estetsku korekciju, ali sam sigurno bila nezadovoljna izgledom, sve dok jednog dana nisam upoznalu Turkinju Fatmu iz Eskišehira.

Starija je od mene, a lice joj je bilo skroz glatko i čisto. Prelijep ten. Dala sam joj kompliment i upitala je šta troši za lice, nakon čega mi je odgovorila da lice njeguje vodom i čistim arganovim uljem, te da pokušam i sama, i da ću nakon 15 dana uvidjeti razliku. Po njenoj preporuci našla sam čisto arganovo ulje, moram napomenuti da po Sarajevu ima raznih vrsta ovog ulja, ali su to najčešće neke mješavine. Ja sam našla čisto arganovo ulje po cijeni od 34 KM količina 30ml.

Neću navoditi naziv brenda jer će ispasti da ih reklamiram, dakle, važno je da ulje bude čisto, a ne neka mješavina. Ujutro i navečer sam nakon umivanja nanosila ulje i nakon samo 7 dana sam osjetila da mi je lice kao svila, a kako reče Fatma, nakon 15 dana sam uočila da bore nestaju.

Od susreta s Fatom je prošlo 4 mjeseca, moje lice izgleda prelijepo i moram priznati da sam jako zadovoljna. One dublje bore nisu u potpunosti nestale, ali više nisu duboko urezane i imaju tendenciju da se smanje. Sada svako jutro i veče s radošću perem svoje lice, sretna jer sam konačno našla prirodni preparat koji mi je pomogao, a kojem je cijena prihvatljiva.

Preporučujem i vama da oprobate i garantujem dobre rezultate.

Izvor: novi.ba

Vaš komentar na članak: