07.11.2017 u 20:21 | Ljepota | Komentari

Holivudska maska za podmlađivanje: Jednostavan recept, maksimalni rezultati!

Ako želite svjež izgled filmske ljepotice, predlažemo da isprobate ovu holivudsku masku za lice za koju su vam potrebna samo dva sastojka.

maska-lice-femina

Zašto da trošite novac na skupe kozmetičke preparate, kada kožu možete da njegujete namirnicama iz frižidera? Banane, med, jogurt, kvasac, mlijeko i maslinovo ulje su samo neke od namirnica koje su naše bake i mame koristile za njegu kože, jer se u njima kriju brojni vitamini i minerali važni za održavanje i osvježenje kože lica.

Ako želite svjež izgled filmske ljepotice, predlažemo da isprobate ovu holivudsku masku za lice čiji je recept vrlo jednostavan, a maksimalno efikasan.

Potrebno vam je:

2 kašike kukuruznog brašna,
1 bjelance

Priprema:

Dobro izmješajte i umutite sastojke, pa nanesite na lice i ostavite da djeluje 15 minuta. Potom smjesu nježno obrišite s lica pomoću vatice ili gaze i lice isperite toplom, pa potom hladnom vodom. Jaje je odličan sastojak u maskama za lice jer sadrži albumin, supstancu bogatu aminokiselinama koje zatežu površinski sloj kože, pa blagotvorno djeluje na ublažavanje bora i zatvaranje pora.

Izvor: gloria

Vaš komentar na članak: