26.07.2017 u 9:33 | Kućni savjeti | Komentari

Napravio je frižider koji radi bez struje i oduševio sve! Evo kako da ga i vi napravite za par minuta…

Mnogo puta smo spomenuli kako nekada naletimo na trikove koji nam stvarno olakšaju svakodnevnicu. Internet je pun ljudi koji nam daju korisne ideje.

frizider

Tih ideja se mnogi od nas ne bi sami sjetili. Evo o čemu danas govorimo, o tome kako da napravite mali frižider koji radi bez struje. Naravno, to je za posebne situacije, kada ste na nekom izletu i sl.

Inače, to treba da znate, harna se čuva u frižideru kako se ne bi pokvarila, posebno kada je vruće. Obratite pažnju da vam se neke namirnice nisu pokvarile i uvijek pazite da ih iskoristite što prije. Nije poželjno da vam namirnice dugo stoje otvorene u frižideru. Obratite pažnju kada ste nešto otvorili i potrošite u roku od 3 dana.

Nemojte se igrati jer ćete sebe dovesti u opasnost, ako jedete pokvarene namirnice. Vratimo se na članak, kako da napravite maii frižider za prirodu u kojem ćete hladiti pića? Jednostavno je, samo pripremite 2 saksije, veliku i malu.

Loading...

frizidert-1

Malu saksiju stavite u veliku, a između njih naspite pijesak. Pijesak zalijte hladnom vodom. Sačekajte 10-ak minuta i onda stavite pića i naravno stavite poklopac preko.

frizider-2

Vidite kako je jednostavno, zar ne?

frizidert-3

Sada ste spremni za druženje u prirodi uz ohađeno piće iz vašeg malog frižidera.

Izvor:

Vaš komentar na članak: