20.03.2017 u 13:11 | Kako smršati, Recepti | Komentari

SENZACIONALNO: Dragana je smršala čak 32kg za samo 3 mjeseca uz pomoć napitka kojeg svi imamo u frižideru!

Nakon pijenja ovog recepta dva mjeseca i fenomenalnih rezultata, znanstvenici sa Sveučilišta u Tajvanu oformili su tim ljudi kako bi dokazali kako ustvari ovaj recept djeluje na ljudski organizam.

dragana-kilogrami

Žene različite dobi, porijekla i težina su okupljene i znanstvenici su im dali doznanja da je najveći problem bio preveliko nagomilavanje masti. Odabrani za ovo istraživanje nisu bili u potrebi da urade bilo kakve promjene s obzirom na njihove vježbe ili prehrambene navike. U samo nekoliko dana, rezultati su već bili vidljivi.

Da bi bolje razumjeli, uzorak krvi od ispitanika je analiziran nakod sto je eksperiment zavrsen. Razina kolesterola je drasticno smanjena, ali su imali povišenu razinu likopena.Da bi bili jasnije likopen je antioksidans s puno zdravstvenih pogodnosti u tijelu, kao što je navedeno od strane stručnjaka.

Isto istraživanje je također sugerisalo da čaša soka od paradajza na dnevnoj bazi pomaže da se učvrsti imunološki sustav i štiti od bolesti srca i pojave raka. Sok je također dobar za povećanje tekućine u urinu, koji štiti mjehur od drugih bolesti koje utječu na pluća, gušteraču i jetru.

Loading...

Ostale prednosti soka uključuju sjajniji ten, pomaže u ublažavanju reumatskih simptoma, onemogućuje anemija, bori protiv kašlja, poboljšava krvnu sliku i pomaže u obnavljanju mišića nakon vježbanja. Budući da je sok od paradajza također vrlo bogata magnezijem, pomaze i kod uklanjanja grčeva u mišićima.

Paradajz je također bogat kalcijem, kalijem i biljnim proteinima, kao i vitaminom C.

Za ovaj senzaionalni napitak će vam trebati oko 2 kasike soli, 6 kilograma paradajza i 4 kasike šećera.

Priprema:

Očistite paradajz u hladnoj vodi, a zatim ga naribati. Dodajte sol i šećer u lonac, a zatim promjesajte pri kuhanju. Kuhati oko 10 minuta uz miješanje. Zatim, stavite sok u čiste staklene boce i pustiti da se ohladi.

Izvor: novonovo

Vaš komentar na članak: