26.04.2016 u 8:34 | Kako smršati, Recepti | Komentari

Pila je ovaj napitak tačno 6 dana na prazan stomak. Sedmog dana nije mogla da povjeruje svojim očima kada je vidjela svoj stomak… NEVJEROVATNO!

“Mršavljenje nije fizički izazov, već mentalni”. Redukovanje tjelesne težine je najveći izazov nečijeg života. Ali ako odlučite da prevaziđete ovaj izazov i povratite se u formu, ništa vas ne može zaustaviti.
6-dana-napitak

Problem kod gubljenja težine

Mnogobrojni ljudi su zavisni od brze i pržene hrane i ova navika je glavni uzrok njihove prekomjerne težine i gojaznosti.

Vjerovatno ste umorni od teških i napornih vježbi i dijeta, a vidite da ništa od toga nije dalo rezultate. U tom slučaju, trebate prvo da raskrstite u svom umu, a kasnije na tijelu. Sve potiče iz uma.

Fantastičan recept, ali na PRAZAN STOMAK

Loading...

Istraživači su napravili super piće koje će vam pomoći da se oslobodite viška sala i težine. Za efektivne rezultate, ključ je piti ga na prazan stomak

Sastojci za ovaj napitak su toliko jednostavni da vam neće trebati nikakav papir i olovka. Naći ćete ih u svojoj kući. Trebaće vam limun, peršun i voda

Uzmite struk peršuna i isjeckajte ga, zatim isjeckani peršun stavite u čašu. Iscijedite cio limun u istu čašu. Nakon što iscijedite limun, čašu napunite vodom.

Nemojte štediti, popijte sve. Trebalo bi da žvaćete listove peršuna i da ih progutate. Ovo će takođe učiniti vaš dah svježim.

Limunadu možete piti tokom cijele godine jer limuna uvijek ima. Sjetite se samo koje su blagodeti sadržane u limunu.

Limun je univerzalno sredstvo za svaki problem. Bilo da je u pitanju njega lica, izbjeljivanje noktiju i zuba, uklanjanje fleka sa odjeće ili mršavljenje – limun je namirnica broj 1

Pijte ovaj napitak 6 dana i onda napravite desetodnevnu pauzu i onda ponovite ciklus.

Izvor: fokuzz

Vaš komentar na članak: