30.04.2017 u 22:38 | Kako smršati, Recepti | Komentari

Imate ga doma, ali ga ne pijete: Sastojak koji dokazano topi masne naslage

U ovaj se trik kune i pjevačica Fergie, koja s 42 godine ima tijelo na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice, iako naravno, ona i redovito vježba te pazi na uravnoteženu prehranu

trbuh-instagram-index

ŽELITE napokon imati vitki trbuh?

Da nešto odmah razjasnimo, vitki trbuh postiže se redovitim vježbanjem i što zdravijom prehranom, no postoji i jedna čarobna namirnica, koju već imate u svojoj kuhinji, koja vam može pomoći u postizanju tog cilja.

I općenito, ona dokazano topi masne naslage, smanjuje razinu šećera u krvi te kontrolira težinu. Kako vas ne bismo više držali u neizvjesnosti, radi se o jabučnom octu. Prema jednom istraživanju, konzumacija dvije žličice octa uz zalogaj prije spavanja, pomogla je pacijentima s dijabetesom tipa 2 smanjiti razinu šećera u krvi.

U jednom drugom istraživanju s ovom namirnicom, nisu sudjelovali ljudi, već miševi, a rezultati su pokazali sljedeće: miševi koji su uz prehranu bogatu mastima, dobivali i octenu kiselinu, imali su i do 10 posto manje masnog tkiva od miševa koji su u takvu hranu dobivali samo vodu.

U ovaj se trik kune i pjevačica Fergie, koja s 42 godine ima tijelo na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe kolegice, iako naravno, ona i redovito vježba te pazi na uravnoteženu prehranu.

No, bitno je da znate kako nipošto ne biste smjeli piti čisti ocat, jer on s vremenom može oštetiti zubnu caklinu i iziritirati jednjak. Tako ili ocat dodajte hladnim prilozima od povrća ili dodajte dvije žličice octa dnevno u čašu tople vode, a po potrebi dodajte i žličicu meda.

Izvor: index

Vaš komentar na članak: