24.08.2016 u 13:04 | Kako smršati | Komentari

DVA I PO CM SA STRUKA PREKO NOĆI: Postoji samo jedan način, ali je VRLO neprijatan

Postoji trik uz pomoć koga možete da istopite salo i celulit preko noći, bez dijete i vježbanja, ali budite upozoreni – uopšte nije prijatan. Ne košta skoro ništa, radi se kod kuće, ali mnogi odustanu već poslije prve večeri.

dijeta-smrsati

U pitanju je stari trik sa samoljepljivom folijom. Za početak da vas uputimo o čemu je riječ – zamotajte dijelove tijela na kojima imate celulit ili višak kilograma u plastičnu folijju. Obucite preko toga hulahopke ili neki drugi pripijeni dio garderobe kako bi sve stajalo na tijelu, lezite u krevet i opustite se dok vam se tijelo preznojava.

Trik stvarno radi, doduše efikasiji je za celulit nego za samo salo. Naime, ako uspijete da cijele noći izdržite u ovoj mini sauni, ujutru možete da se probudite za kilogram lakši, ali imajte u vidu da je to većinom voda, a ne samo salo. Što i nije loša vijest, jer se na početku svake dijete prvo izbacuje suvišna voda, koje možete da imate i po pet, šest litara u tijelu.

Dakle, folija trik stvarno ima efekata i vjerujemo da bi na duže staze bio zaista dobar, posebno ako biste na kožu prije stavljanja folije nanijeli i neki preparat protiv celulita ili jednostavno kafu i ulje eukaliptusa. Ali, zašto ga onda žene ne koriste? Zašto, pobogu, ne spavamo svi uvijeni u foliju?

Zato što je izuzetno neudobno i neprijatno. Tijelo vam se bukvalno tokom čitave noći znoji, počinjete da osjećate kako se folija pomjera i poslije dva, tri sata ćete vjerovatno ustati, skinuti foliju i ući pod tuš. Ako izdržite cijele noći – svaka čast! Nama je, iskreno, pola sata vježbanja prijatnije.

Ukoliko, pak, riješite da ovim putem stešete liniju, imajte u vidu da ne smijete da radite svake noći duže od pet dana, jer je koži potrebno da diše i kad vi spavate.

Izvor: srbijadanas

Vaš komentar na članak: