23.12.2015 u 6:23 | Featured, Zdravlje | Komentari

Uklonite bradavice pomoću IZOLIR-TRAKE (VIDEO)

Nemojte da trošite pare na skupa sredstva za uklanjanje bradavica kad obična izolir-traka može da pomogne

bradavice-koza-ruka

Bradavice su izrasline na koži uzrokovane virusom HPV (Human Papilloma Virus), kojih ima preko 100 vrsta. Većina njih rezultira benignim izraslinama, dok kod nekih vrsta stvar može da se zakomplikuje.

Dakle, obične bradavice lako se mogu ukloniti, vjerovali ili ne, običnom izolir-trakom. Ovo je provjerena metoda, ali treba da znate da neće upaliti preko noći.

Budući da su virusno oboljenje, bradavice se mogu širiti na druge dijelove tijela ili ćak preći na nekog drugog. Zato nije loša ideja izolovati ih, a koje sredstvo za to može bolje da posluži od izolir-trake.

Sve je prilično jednostavno, samo treba biti uporan. Zalijepite parče izolir-trake preko bradavice i držite tako šest dana. Naravno, menjajte izolir traku po potrebi, ali nemojte ostavljati bradavicu “da diše”. Poslije šest dana natopite bradavicu običnom vodom desetak minuta i istrljajte kamenom za pete.

Cio proces ponovite dok bradavica potpuno ne nestane, a u zavisnosti od veličine to može da potraje i dva mjeseca.

U jednom istraživanju se izolir-traka pokazala bolje od krioterapije. Naučnici su upoređivali uspješnost skidanja bradavica i izolir-traka se pokazala uspješnom u 85 odsto slučajeva, a krioterapija samo u 60 odsto slučajeva.

Izvor: telegraf

Vaš komentar na članak: