02.02.2016 u 8:54 | Featured, Kako smršati | Komentari

Tri šolje ovog čaja dnevno – i izgubićete 8 centimetara u struku.

Danas ćemo vam ispričati o jednom načinu mršavljenja, koji je izazvao nevjerovatnu globalnu internet reklamu. Verovatno zbog toga, jer ovaj način zaista djeluje, piše uspesnazena.com.

mrsavljenje

Sve što će biti potrebno, to je – zeleni čaj, cimet i lovorov list. Sva tri sastojka ovog napitka odlično sagorijevaju masti i ubrzavaju metabolizam.

Kako pripremiti čaj za mršavljenje:

Uzmite 800 ml vode, 1 štapić cimeta i 3 lovorova lista. Za početak prokuhajte vodu. Sklonite sa šporeta i u vodu dodajte štapić cimeta, 3 lovorova lista i ravnu supenu kašiku zelenog čaja. Poklopite, i ostavite 15 minuta da odstoji. Procijedite.

Loading...

Kako konzumirati:

Kada je u pitanju metabolizam, važno je znati da je najbolje vrijeme za njegovo ubrzanje – rano jutro, odmah nakon buđenja. Popijte prvu šolju ovog čaja na gladan stomak.

Drugu šolju možete popiti odmah poslije doručka. A treću – uveče, neposredno prije spavanja. To je dovoljno.

Tri šolje ovog čaja dnevno – i vi obavezno mršavite, masnoće se uklanjaju naročito sa „značajnih“ mjesta na tijelu. Prvi rezultati vidljivi već poslije 7 dana.

Podrazumjeva se da svaki pokušaj ubrzanja metabolizma i gubljenja težine treba da bude propraćen izbalansiranom ishranom i umjerenom fizičkom aktivnošću.

Kontraindikacije: trudnoća, dojenje bebe.

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: