18.06.2017 u 16:41 | Featured | Komentari

Metoda „Čaša vode“ za rješavanje problema i ispunjenje želja.

U životu se često dešava da za neke probleme nije lako pronaći pravo rješenje, javlja se sumnja ili se dvoumite oko pravog izbora. Nekad, jednostavno, ne znate kako da postupite u ovoj ili onoj životnoj situaciji.

voda-zelja

Ako iskreno želite pronaći rješenje za svoj problem, ili odgovor na pitanje koje vas dugo muči, metoda „Čaša vode“ će vam u tome pomoći, piše uspesnazena.com!

Autor metode, Hoze Silva, postao je poznat širom svijeta zahvaljujući razrađenim kompleksom psiholoških treninga, čiji je osnovni „sastojak“ ljudska intuicija. Ako budete koristili ovu tehniku, moći ćete aktivirati „treće oko“, da biste ga koristili u različitim situacijama.

Koristeći tehniku „Čaša vode“ programirate podsvijest na lako rješavanje svojih problema. U početku je ova tehnika bila konstruisana tako da čovjek može samostalno i brzo pronalaziti izlaz iz teških situacija. Ali i za ispunjenje želje, ova tehnika je, takođe, idealna.

Loading...

Tehnika „Čaša vode“ Hoze Silva: Algoritam primjene:

Prije nego što pođete na spavanje, naspite vodu u čašu. Sada bitan momenat: potrebno je u sebi ili naglas formulisati svoj zahtjev. Obavezno ga formulišite precizno. Izbegavajte neodređenost, samo konkretnost. Ne koristite rečcu „ne“.

Na primjer, pitanje: „Zašto ja ne mogu pronaći novac za putovanje u inostranstvo?“ – nije dobro. Ispravno bi bilo: „Na koji način da dobijem novac za putovanje u Pariz“. Ovo je primjer preciznog, i apsolutno konkretnog pitanja.

Ili: „Sada tražim rješenje problema kako maksimalno brzo i lako da ostavim cigarete?“ ili „Koje je, za mene, najpovoljnije rješenje problema kupovine stana (automobila..)?“ ili „Kako brzo i lako da pronađem posao sa platom od 500 evra?“ ili „Kako da riješim problem (taj i taj) sa svojim suprugom (ćerkom, sinom)“ itd.
Uzmite čašu vode u ruke, skoncentrišite se, zatvorite oči, pridignuvši očne jabučice malo gore, i popijte pola čaše vode, ponavljajući, pri tome, u sebi:

„To je sve što je potrebno da uradim za rješavanje mog problema“

Preostalu polovinu čaše vode poklopite, i idite mirno na spavanje. Ujutro popijte preostalu vodu, zatvorenih, i na gore podignutih očiju. Obavezno ponovite svoje pitanje (nemojte menjati redosled riječi), koje ste postavili prethodno veče i frazu u mislima „To je sve što je potrebno da uradim za rješavanje mog problema“.

Možda vam se, već u toku noći, ili tokom sljedećeg dana,u obliku prosvjetljenja ili spontane misli, javi jednostavno i očigledno rješenje vašeg problema. Ili moguće je, da u toku sljedećih nekoliko dana, naiđete na situaciju, koja će biti neka vrsta nagovještaja u kom pravcu treba da se krećete dalje. Telefonski poziv, članak u novinama, neočekivani susret… sve to može biti ključ za rješavanje vašeg problema.

Ako ste se ujutro probudili sa spoznajom da ste pronašli rješenje za vaš problem, popijte preostalu vodu iz čaše i obavezno se zahvalite Univerzumu ili svojoj podsvesti za dobijenu pomoć.

Kako to djeluje i zašto je ova tehnika efikasna?

Mnogi su upoznati sa činjenicom (koja je i naučno dokazana) da voda ima pamćenje, odnosno posjeduje sposobnost da prima i pamti, i kodira informaciju, i kroz nju se može uticati na podsvijest čovjeka (i ne samo čovjeka). Ljudsko tijelo, uključujući i mozak, sastoji se od više od tri četvrtine vode.

Stvar je u tome da kad čovjek pije vodu, a oči su zatvorene, moždana aktivnost se povećava, mozak kao da pokušava „proračunati“ šta ste vi to progutali. Takva povećana aktivnost, otvara put za efikasno programiranje.

Fenomen pamćenja omogućava vodi da čuva podatke. Voda podsjeća na novi kompakt disk na kojem možete uraditi bilo koji zapis. Tako da obična voda može uticati, ne samo na podsvijest, već i na organizam čovjeka, što su dokazala brojna naučna istraživanja, i pomoću nje može se podmladiti i iscijeliti ljudski organizam.

Pomoću čaše vode, po Silva metodu, moguće je, ne samo pronalaziti rješenja svojih problema, nego sa uspjehom ispunjavati i želje. Smisao је, kako ste shvatili, u programiranju sopstvenog mozga i prenosa njemu željene energetike.

Za svaki novi problem, potrebno је ponoviti tehniku. Posebno pozitivan uticaj ona ima na probleme vezane za ljudske odnose.

Možda ćete biti skeptični po pitanju ove, isuviše jednostavne metode, da je djelotvorna, ali veliki broj ljudi je često koristi u praksi. Dakle, možete samo probati, i na sopstvenom iskustvu se uvjeriti u njenu efikasnost.

Imajte na umu, da vaša podsvijest može od vas dobiti bilo koje pitanje, i dati na njega jasan odgovor.

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: