23.01.2015 u 10:45 | Featured, Zdravlje | Komentari

DVA ISPROBANA RECEPTA ZA LIJEČENJE TUMORA: U oba slučaja ljudi su uspjeli, pokušajte i vi!

Liječenja raka alternativnim pripravcima i prirodom može biti vrlo uspješno no samo kada postanete dovoljno hrabri da se oduprijete službenim metodama i kemoterapiji koja uništava ljudski organizam. Mnogi se pitaju, od toliko prirodnih lijekova zašto je još uvijek toliko bolesnih? To je zbog nedostatka povjerenja i hrabrosti. Probajte baš kao i oni koji su se uspjeli izlječiti.

1_241645

Prva gospođa je imala karcinom endokrinih žlijezda, a na aparatima je bila 20-ak dana. Uspjela se izliječiti bez operacije i kemoterapija pa sada, kako tvrdi, ‘puca’ od zdravlja.

Za preparat su potrebna dva veća korijena đumbira koja se očiste i u blenderu smiksaju na najsitnije. Zatim se tako usitnjen đumbir pomiješa s pola kilograma meda, ali imajte na umu da med mora biti što kvalitetniji.

Tako spravljenu smjesu stavite u teglice i konzumirajte po jušnu žlicu – tri do četiri puta na dan. Treba koristiti plastičnu, drvenu ili keramičku žlicu. Metalna je strogo zabranjena. Prve efekte ćete osjetiti poslije dva-tri dana, a preparat, prema riječima čitateljice, diže iz mrtvih.

Još jedan čitatelj iz BiH se, kao komentar na taj tekst, javio sa sljedećim receptom:

Loading...

“Moja supruga ima dijagnosticiran tumor na vratnoj kralježnici koji se sad smanjuje. Koristila je ovo:

1. Laneno ulje, posni mladi sir i samljevene sjemenke lana, sve dobro izmiksano: svako jutro na tašte pojede pola šalice te smjese.

2. 90 dana koristiti po dvije čajne žlice ulja od kanabisa ujutro i navečer (poslije 90 dana pravi se pauza od 60 dana)

3. Sjemenke marelice ujutro i navečer pred spavanje (2×20 sjemenki)

4. C vitamin i soda bikarbona (1 čajna žlica c vitamina i 1/2 žlice sode bikarbone na 1 l ključale vode). Kada se ohladi, pije se ta litra dnevno.

Imam dokaze da je efikasno kod liječenja: kada je supruga prvi put napravila MRI vratne kralješnice dijagnosticiran joj je tumor 20x20x24mm, a nakon 90 dana ovog tretmana – 18x18x22mm, što znači da se tumor smanjuje. Vratile su joj se funkcije govora, hodanja, vid i sluh!”

Izvor: atma

Vaš komentar na članak: