11.09.2016 u 15:50 | Featured | Komentara:

DREVNA JAPANSKA TERAPIJA VODOM: Produžava život za 20 godina!

Japanska tradicionalna medicina preporučuje konzumiranje vode odmah nakon buđenja kao najvažniju zdravstvenu naviku. Naučnici su zvanično potvrdili efikasnost ovakve prakse.
PHOTO: pixabay

PHOTO: pixabay

Japanska vodena terapija daje odlične rezultate kao prirodno sredstvo za tretiranje meningitisa, dijabetesa, gastritisa, glavobolje, astme, bronhitisa, artritisa, epilepsije, bolova, srčanih problema, masnoća u krvi, bolesti bubrega, mokraćnih kanala, nervnog rastrojstva, hemoroida, bolesti očiju, menstrualnih tegoba, opšte slabosti, gubitka energije i za čišćenje organizma.

Japanska vodena terapija obavlja se na sljedeći način:

Ujutro odmah poslije buđenja, prije pranja zuba, potrebno je popiti 4 čaše mlake vode odnosno oko 640 ml. Nakon što popijete vodu, sljedećih 45 minuta ne treba ništa drugo piti ili jesti. Poslije toga nastavljate normalno sa svojim rutinama.

Terapija preporučuje i konzumiranje mlake vode tokom sva tri obroka i do 15 minuta poslije, a nakon toga pauzu 2 sata od jela i dodatne vode. Terapija daje odlične rezultate za većinu tegoba i čišćenje organizma već nakon 30 dana korišćenja.

Preporuka je da se ovakav način konzumiranja vode usvoji kao stalno životno pravilo. Ne postoje nikakve posljedice i opasnosti od ovakve terapije osim što može uzrokovati nešto učestalije mokrenje. Oni kojima je teško započeti dan sa preko pola litra vode, a posebno starijima i bolesnima preporučuje se postepeno dostizanje željene količine od 4 čaše vode ujutru.

Na mnogobrojnim forumima na internetu možete pronaći brojna svjedočanstva ljudi koji su značajno popravili svoje zdravlje, energiju i fizički izgled primenom ove jednostavne terapije.

Stanovnici Japana za razliku od zapadnog svijeta skoro nikada ne koriste hladnu vodu u ishrani i skloni su konzumiranju toplog čaja uz hranu.

Japanci su jedna od najzdravijih i dugovječnijih nacija na zemlji, a 2008. godine imali su registrovano preko 33.000 osoba starijih od 100 godina.

Izvor: web-tribune

Vaš komentar na članak: