22.04.2016 u 13:31 | Featured, Zdravlje | Komentari

Dodajte ove namirnice u prehranu i samo gledajte što će vam se desiti sa organizmom

Ovaj post je napisao Nick Garcia, HN. On vjeruje da svatko može postići zdrav način života i imati tijelo svojih snova. Zato je posvećen pomaganju ljudi da se jedu pravu hranu.

namirnice-prehrana

Većina nutricionista će vam reći da biste se trebali otarasiti od svih loših namirnica ali on je pronašao način da konzumirate sve, ali da ipak stavite sebi nešto u prioritete.

Uvedite ovih top 4 namirnica ukoliko želite zdrav život i vitku liniju bez sala.

1. Jaja

Loading...

Opterećen s više hranjivih tvari i minerala od gotovo bilo koje druge hrane na planeti, jaja su sasvim moguće savršena hrana. Najbolja opcija doručka.

2.Špinat

Špinat je izvrstan izvor kalija, vitamina K i magnezija, zajedno s nekoliko snažnih antioksidanasa koji mogu zaštititi stanice od oksidativnog oštećenja.

Jeste li znali kada jedete špinat koji je kuhan može da apsorbirati u organizam više razine vitamina A i E, proteina, vlakana, cinka, tiamina, kalcija i željeza. Važni karotenoidi, kao što su beta-karoten, lutein, zeaksantin.

3. zobena kaša

Zob ima sposobnost da snizi kolesterol. Zob sadrži vlakana, proteine, i antioksidansime.

4. Orašasti plodovi

Ovi orašasti plodovi su pakirani s brojnim zdravstvenim koristima hranjivim tvarima, mineralima, antioksidansima i vitaminima koji su neophodni za metabolizam Većina orašastih plodova imaju vrlo visoku razinu omega-6 masti, što mogu biti i vrl upalni i nezdravi u velikim količinama, ali lješnjak ne, njega koristite što više.

Izvor: narodnamedicina

Vaš komentar na članak: