23.02.2015 u 19:07 | Featured | Komentari

BRUTALAN POKAZATELJ: Evo šta nam pokazuje dužina prstenjaka kod muškarca

Začudili biste se koliko prsti mogu reći o čovjeku. Ako je vjerovati istraživanjima provedenima na nizu značajnih svjetskih sveučilišta, dužina prstenjaka ili pak kažiprsta o muškarcima može reći koliko su promiskuitetni, privlačni suprotnom spolu, pa čak i ponešto o njihovoj seksualnoj orijentaciji.

prsti-prstenjak

Prema najnovijem istraživanju, muškarci s prstenjakom dužim od kažiprsta pristojniji su od onih kod kojih je situacija obrnuta. Također, muškarci kojima je prstenjak duži od kažiprsta vjerojatnije su ljubazniji i brižniji od onih kod kojih je kažiprst duži. Također, više se smiju, darežljivo dijele komplimente i skloniji su kompromisima.

Razlika između drugog i četvrtog prsta navodno može biti pokazatelj razine testosterona kojoj je muškarac bio izložen prilikom začeća, odnosno kao fetus u majčinoj utrobi. U svakom slučaju, znanstvenici su došli do vrlo zanimljivih podataka o tome što sve označava dužina prstenjaka u odnosu na kažiprst:

Promiskuitet

Muškarci s dužim prstenjakom vjerojatnije su promiskuitetni, pokazalo je istraživanje provedeno na Oxfordovoj katedri eksperimentalne psihologije.

Loading...

Vjerojatnost raka prostate

Triput je manje vjerojatno da će muškarci kojima je kažiprst duži od prstenjaka oboljeti od raka prostate, pokazalo je to 15-godišnje istraživanje provedeno na 4500 muškaraca.

prsti-prstenjak-1

Privlačnost

Istraživanje iz 2011. godine pokazalo je da su muškarci s dužim prstenjakom privlačniji suprotnom spolu te ih žene češće biraju za partnere.

Bogatstvo

Znanstvenici s kanadskog Sveučilišta Concordia na temelju istraživanja su zaključili da su muškarci s dužim prstenjakom skloniji preuzimanju rizika, a samim je tim i veća vjerojatnost da će postići više ciljeve i doseći veće materijalno bogatstvo od onih koji manje riskiraju. Na temelju njihova istraživanja provedenog na 415 muškaraca pokazalo se da su takvi muškarci s dužim prstenjakom češće “alfa mužjaci” koji naporno i mnogo rade pa samim tim i više postižu u životu.

Seksualnost

Nekoliko je istraživanja povuklo poveznicu između seksualne orijentacije i dužine prstenjaka. Prema tome, pokazalo se da su muškarci s dužim prstima skloniji istom spolu. Kod žena je drugačije, prema istraživanju se pokazalo da su žene sklonije istom spolu one koje imaju kažiprst kraći od prstenjaka.

prsti-prstenjak-2

Veličina penisa

Istraživanje iz 2011. godine koje je objavio azijski časopis !Andrology” pokazalo je da muškarci s kraćim kažiprstom od prstenjaka imaju veći penis.

Zaključak

Ako je muškarcu kažiprst duži od prstenjaka, natprosječne su šanse da će biti mrzovoljni, homoseksualnih sklonosti, siromašniji, ružniji i s manjim penisom. No, gledamo li s vedrije strane, tim su muškarcima manje šanse da će oboljeti od raka prostate.

Izvor: dnevno

Vaš komentar na članak: