20.12.2023 u 5:31 | Biljke, Zdravlje | Komentari

Više nećete imati problema sa bolovima u leđima, vratu iili zglobovima: Uzmiajte par kašika ovog napitka

Jasno je da svi toksini u organizmu stvaraju otpad i da je važno s vremena na vreme uklanjati toksine i njihov otpad. Postoje različite metode detoksikacije i čišćenja organizma, ali nijedna nije tako efikasna kao detoksikacija sa braon pirinčem.

pirinac

Uzmite onoliko kašika braon pirinča koliko imate godina, isperite i sipajte u staklenu teglu. Napunite teglu toplom vodom, zatvorite poklopac i ostavite u frižideru.

Ujutru procedite vodu, uzmite jednu punu kašiku braon pirinča i kuvajte je 3-4 minuta bez soli u redovnoj vodi. Pojedite to na prazan stomak, najbolje ujutru.

Preostali pirinač ponovo prelijte prokuvalom vodom i ostavite u frižideru do sledećeg jutra. Ponavljajte proces svakog dana dok ne potrošite sav pirinač iz tegle.

Loading...

Tajna je u tome što braon pirinač poseduje kristalnu strukturu. Kada se zrna potope, skrob se uklanja i pojavljuju se ćelije. Braon pirinač se vari u crevima, a ne u stomaku, tako da njegova zrna deluju kao apsorbenti.

Na ovaj način se creva, krvni sudovi, zglobovi i drugi delovi tela oslobađaju od toksina, teških metala i drugih štetnih supstanci. Čišćenje tela pirinčem pomaže pri normalizaciji metabolizma i reguliše telesnu težinu. Nakon ovog tretmana ćete se osećati i zdravije i mlađe.

Postoji samo jedan uslov, nakon što unesete braon pirinač ujutru, ne bi trebalo da pijete niti jedete išta naredna 3 sata.

Nakon ove detoksikacije nestaje sav bol u leđima, vratu i zglobovima. Efekti tretmana se ne javljaju odmah već postepeno. Nakon dve nedelje počinje pravo pročišćenje organizma.

Toksini počinju da izlaze kroz urin i stolicu, što ćete primetiti po boji urina koji će postati mutan. Nakon toga ćete se osećati lepše i mlađe.

Ne zaboravite da unosite puno tečnosti, najmanje 2 litre dnevno. Najbolji izvor tečnosti su voda i zeleni čaj.

( LijekizPrirode.com )

Vaš komentar na članak: