04.11.2020 u 21:09 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Metoda čuvenog ruskog doktora Vasiljeva: Za 5 dana kompletno čisti telo od nakupljenih toksina i teških metala!

Tokom života u našem tijelu se talože tokini koji usporavaju i ometaju rad organa. Ove štetne materije je moguće ukloniti promejnom načina ishrane, a metoda ruskog ljekara se pokazala kao izuzetno učinkovita

riza

Da bi se izbjegli mnogi zdravstveni problemi neophodno je s vremena na vrijeme rasteretiti tijelo i uraditi kompletni detoks. Crijeva igraju važnu ulogu u funkcionisanju mnogih organa, stoga je važno da ona budu zdrava.

Sistematsko čišćenje digestivnog trakta garantuje dobro zdravlje cijelog tijela i dugovječnost.

Metoda doktora Vasiljeva se zasnivana sljedećim principima:

Loading...

Mehanizam čišćenja zasnovan je na konzumiranju barenog pirinča u roku od 5 dana, uz minimalno dodavanje soli i drugih začina, a najbolje bi bilo uopšte ih ne upotrebljavati.

Takozvana terapija pirinčem pomaže u poboljšanju metabolizma i funkcija bubrega i jetre, uklanja nakupljena toksična jedinjenja i pomaže u borbi protiv viška kilograma.

Pored toga, odlična je prevencija za bolesti kao što su osteohondroza, artritis i bolesti genitourinarnog sistema.

Dakle u roku od 5 dana za doručak pojedite porciju pirinča koji ste prethodno obarili. Prije ovog obroka dozvoljeno je popiti čašu vode, a nakon njega 4 sata ne smijete ništa da jedete, niti da pijete.

Tek nakon 4 sata možete pojesti ručak koji bi trebao da bude lagan. Za večeru je najbolje popiti šolju jogurta.

U roku od 5 dana organizam će se oporaviti, a toksini koji su se taložili u crijevima će nestati

Uglavnom se dogodi da osoba postane gladna već nakon 2 sata od obroka, ali treba biti uporan. Ukoliko se ne ispoštuje period od 4 sata između doručka i ručka metoda neće dati rezultate.

Izvor: stil

Vaš komentar na članak: