13.02.2017 u 11:37 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Muči vas MIGRENA? Čaša ovog napitka ZAUSTAVIĆE bol za par minuta (RECEPT)

Zašto biste se trovali lijekovima protiv bolova i bespotrebno trošili novac, kad sami, kod kuće, možete za 5 minuta od soli i limuna da napravite efikasno sredstvo protiv glavobolje izazvane migrenom

migrena

Ljudi koji pate od migrene znaju kako je to neprijatan bol. Migrena može prilično da vam zagorča život, a nekad je čak otporna na lijekove protiv bolova. Međutim, postoji metoda koja pomaže gotovo svim ljudima.

Riječ je o metodi iz tradicionalne medicine koja momentalno neutrališe bol (u roku od nekoliko minuta) ali je malo nezgodnog ukusa.

Predložena metoda liječenja migrene je vrlo jednostavna – sve što vam je potrebno je himalajska so, limunov sok i malo limunove kore.

Loading...

Kao prvo, treba odabrati dobru so visokog kvaliteta. Najbolje je koristiti himalajsku kristalnu so, jer je obogaćena mineralima (može se kupiti u prodavnicama zdrave hrane, većim supermarketima).

Ova so sadrži čak 84 elementa! So vas može da vas spasi glavobolje, migrene, poveća nivo serotonina u krvi, ojača imunitet i normalizuje kiselo-alkalni balans u organizmu.

Dakle, ono što treba da uradite je da iscijedite sok od 2 limuna, izrendate malo kore (neprskanog) limuna i dodate u to 2 kafene kašičice himalajske soli. Projmešajte, prebacite u veću posudu i u to dodajte čašu vode (2 dl).

Napitak promešajte i ispijte u jednom gutljaju.

Ukus je neprijatan, ali ovaj napitak djeluje za nekoliko minuta.

VAŽNA NAPOMENA: Ako patite od visokog pritiska, prvo se posavjetujte sa stručnjakom prije nego se odlučite za ovaj tretman.

Izvor: balkanspress

Vaš komentar na članak: