21.12.2020 u 15:47 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Dijeta koja bukvalno izgladni stanice RAKA, i tjera ih na SAMOUNIŠTENJE: Do sada izliječeno preko 45.000 bolesnika! (RECEPT)

Mnogo puta smo spomenuli da je prirodno liječenje dosta učinkovitije od klasičnog. Prirodni lijekovi liječe i one najteže bolesti poput raka, a uz to nas jačaju i sprječavaju nastanak bolesti.

TERAPIJA GERSON

Ubijaju samo loše ćelije, a hemoterapija ubija i loše i dobre. Zato se često nakon primjene hemoterapije, vrati bolest.

Dr Gerson je bio poznat po tome što je čak i umiruće pacijente od raka, izliječio prirodnim sokovima od cvekle, narandži i ostalog voća i povrća.

Mnoge farmaceutske kompanije su to krile i kriju jer ne zarađuju od ovakvog liječenja. Zato se uvijek informišite i nemojte posustati u slučaju da dobijete lošu dijagnozu. Uvijek ima nade, raspitajte se.

Loading...

Ne dozvolite da vam jedina opcija bude hemoterapija. Doktori vas neće posavjetovati da se liječite na prirodni način jer oni od tog nemaju ništa.

Stoga se informišite, borite se za svoje zdravlje. Evo vam jedan od tih prirodnih lijekova:

Sastojci:

  • 5 cvekli
  • 2 mrkve
  • 2 celera
  • 1 limun
  • đumbir i kurkuma veličine palca

Priprema:

Očistite i ogulite sastojke, te ih pomiješajte u blenderu. Pijte po čašu 2-3 puta dnevno. Jednu čašu tj. dozu, popijte i ujutru na prazan stomak.

Obično se svaki prirodni lijek konzumira 30-40 dana, pa se pravi kraća pauza.

Napomena:

Osim što pijete ovaj lijek, potrebno je da se zdravo hranite. Unosite dovoljno vitamin i minerala.Izbacite unos štetnih materija, dosta šećera i masti koji samo hrane rak.

Lijek koji smo vam naveli, sadrži sastojke koji ubijaju ćelije raka jer djeluju kao antioksidans. Osim toga, popravit će vašu krvnu sliku, ojačat imunitet,poboljšati vid, vaše zdravlje uopšte. Djelovat će i kao prevencija.

Izvor: megagiga

( LijekizPrirode.com )

Vaš komentar na članak: