31.10.2020 u 6:32 | Featured | Komentari

PIJTE GA PRIJE DORUČKA I MASTI NA TRBUHU ĆE NESTATI: A trebaće vam 10 minuta da ga pripremite!

Sljedeći recept može vam pomoći istopiti masnoće na stomaku.

napitak

Ako ste do sada propuštali vježbe u teretani i niste pazili na prehranu, dobre vijesti za vas – donosimo vam učinkovit recept uz koji možete ubrzati proces gubitka kilograma i biti u dobroj formi.

Uz ovaj recept ubrzat ćete vaš metabolizma, osjećat ćete se i izgledati sjajno. Ako se pitate kako ubrzati metabolizam i izgubiti kilograme, nastavite čitati.

Metabolizam

Loading...

Metabolizam je skup reakcija koje se odvijaju u živom organizmu, a označavaju razgradnju i sintezu hranjivih tvari. Metabolizam ne znači samo razgradnju hrane koju ste pojeli, već i izgradnju tkiva, mišića i zaliha od rezervnih tvari.

Bazalni metabolizam je minimalna razina energije koja je potrebna za osnovne životne funkcije kada je organizam u budnom stanju. Na bazalni metabolizam utječu faktori kao što su starost, dob ili visina.

Radni ili aktivni metabolizam označava onu energiju koju je potrebno sagorjeti za sve aktivnosti koje obavljamo tijekom dana. To se može odnositi na hodanje, trčanje ili obavljanje bilo kakvog posla.

Ovaj napitak je dobar za borbu protiv gojaznosti i smanjenje težine. To će povećati vaš metabolizam i također nivo energije.

Sastojci:

- 1 komad đumbira
- 1 limun
- 1 šaka špinata
-1 šolja vode

Stavite sastojke u blender i dobro ih miješati. Svako jutro, pijte sok na prazan želudac jedan sat prije doručka. Vi ćete biti u mogućnosti da brzo vidite pozitivne rezultate,

Izvor: krenizdravo/novi

Vaš komentar na članak: