24.06.2016 u 13:59 | Kako smršati, Recepti | Komentari

Domaći koktel za sagorijevanje masnih naslaga na stomaku i butinama.

Ovaj napitak odmah privlači pažnju sjajnom kombinacijom namirnica koje sadrži. Prema Ajurvedi, slatko voće se odlično kombinuje sa zelenišom, pomažući sistemu za varenje da radi. Popivši ujutro na prazan stomak ovakav koktel, znatno ćete ubrzati svoj metabolizam. Efekat traje cijeli dan, piše uspesnazena.com!

koktel-salo-butine

Kokteli za mršavljenje u kućnim uslovima pripremaju se prilično lako – bitno je imati pri ruci blender. Ovaj napitak je dobio popularnost zahvaljujući neobično bogatom, ukusu. Toplo preporučujemo da ga probate.

Biće potrebni sljedeći sastojci:

– 300 gr spanaća
– 1 banana
– 1 jabuka
– 1 kruška
– 1/2 čaše vode

Priprema:

Promješajte sve sastojke u blenderu. Po želji, u koktel možete dodati prstohvat cimeta ili đumbira u prahu, što će samo pojačati njegovo djelovanje i naglasiti njegov svjež pikantan ukus.

Masne naslage na stomaku i butinama su često rezultat nepravilnog varenja i lošeg metabolizma. Domaći kokteli za sagorijevanje masti popraviće situaciju.

Ovaj recept je pogodan za ekspres-mršavljenja – već nakon nedelju dana korišćenja napitka postaćete vitkije, a vaš degistivni trakt počeće da radi kao sat!

Izvor: uspesnazena

Vaš komentar na članak: