24.10.2020 u 14:31 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Ojačajte imunitet i izbacite sve INFEKCIJE iz tijela s ovim DJELOTVORNIM receptom koji su mnogi probali!

U ove hladne dane, sigurno se pitate kako možete poboljšati funkciju svojeg imunosnog sustava i ojačati njegovu otpornost. U cjelini, vaš imunosni sustav čini izniman posao u obrani vašeg organizma od patogenih mikroorganizama. No, ponekad i malo zakaže pa mikrobi uspješno obave svoj posao i vi se razbolite. Postavlja se pitanje je li moguća intervencija u tom procesu kako biste potaknuli svoj imunosni sustav na snažniju obranu?

senior-5088204_1280

Kako starimo, imunološki odgovor je sve slabiji, što posljedično rezultira većim brojem infekcija i većom pojavom malignih oboljenja. Stoga je neophodno raditi na jačanju imunološkog sistema, osobito u ovo vrijeme pandemije.

Češnjak ima antivirusna i antibakterijska svojstva. Češnjak štoviše objedinjuje: mangan, vitamin C, vitamin B6 i vlakna.

Đumbir je djelotvoran protiv različitih bolesti, mučnine i probavnih problema. Limun je bogat izvor vitamina C.

Loading...

Recept:

  • 2 litre vode
  • 4 neoljušten limun
  • 4 režnja češnjaka
  • 4 cm korijena đumbira

Priprema:

Operite limun dobro i izrezati. Do tada očistite češnjak i koru korijena đumbira. Stavite sve u blender i dobro miješati.

Stavite mješavinu u šerpu i dodajte vodu, pustiti da proključa. Skinuti i neka se ohladi. Procijedite smjesu, i napunite u staklene boce. Stavite ih u hladnjak.

Koristiti:

Piti po jednu čašu pića svako jutro na prazan želudac.

Izvor: pozivitno

Vaš komentar na članak: