24.02.2018 u 9:47 | Zdravlje | Komentari

Ovaj čovjek je izliječio dijabetes bez pomoći medicine: ”KORISTIO SAM SAMO OVA 4 SASTOJKA!” (RECEPT)

Otkrio je da ima dijabetes sasvim slučajno. Naime, on je konstantno osjećao žeđ i kada je provjerio svoj nivo šećera u krvi rezultati su pokazali da je nivo šećera u njegovoj krvi veoma visok – čak 29 – što je značilo da njegov pankreas više ne funkcioniše kako treba.

mjerenje-secera

Prepisana mu je terapija insulinom, a takođe je počeo i da vježba u tom periodu.

Nakon što su mu dijagnostikovani hipertenzija i dijabetes prije nekoliko godina, ovaj čovjek je odlučio da izbjegne uobičajene metode liječenja i potraži lijek u prirodi. On je u tome i uspjeo.

Ni lijekovi ni povećana fizička aktivnost, pak, nisu davali nikakve rezultate poboljšanja. Njegovo stanje se zapravo samo pogoršalo. Njegov nivo triglicerida se povećao na 16 a njegov pritisak je u prosjeku bio 150/100.

Loading...

Tada je odlučio da započne novo poglavlje u svom životu. Bilo je to veče Nove godine i gledao je emisiju “Na ivici nauke”, gde je gostovao dr Džon Zidrum, čovjek koji je konzumirao isključivo sirovu hranu 12 godina. Nakon što je odgledao emisiju, odlučio je da isproba ovaj metod.

Prije svega je nabavio sebi blender. Prva sedmica je bila najteža, nailazio je na brojna iskušenja. Uspješno je preživjeo tu sedmicu i pozitivni rezultati su ubrzo usljedili- njegov nivo šećera se spustio na 5.’

Bespotrebno je reći da se iznenadio, jer je prethodno morao da uzima brojne lijekove kako bi kontrolisao i smanjio nivo šećera u krvi. Nakon toga prestao je da uzima insulin jer njegov novi režim ishrane nije dozvoljavao povećavanje nivoa šećera u krvi. Kao bonus, počeo je da mršavi i izgubio je oko 12 kilograma za manje od mjesec dana. Njegov gubitak težine se nije zaustavio tu.

Za četiri mjeseca, izgubio je preko 25 kilograma, njegov pritisak je bio 120/70 i njegovi nivoi triglicerida su bili 1.4. Postao je potpuno nova osoba. Nije morao više uopšte da uzima lijekove i nikada se nije osjećao zdravijim i srećnijim.

Recept za njegov omiljeni sok:

Šta vam je potrebno:

- 5 banana

- 2 jabuke

- 2 kivija

- šaka kelja

Šta raditi:

Dobro izmiksujte sve sastojke u blenderu a zatim u mješavinu dodajte i zamutite pola litre vode. Popijte polovinu ovog soka odmah ujutru, a drugu polovinu u toku dana.

Dodatni savjeti:

Praćenje ovog režima ishrane zahtijeva konzumiranje dosta svježeg voća i povrća. Tunjevina se takođe preporučuje jer sadrži dosta vitamina B12. Ovo je jedan od ključnih vitamina za pravilno funkcionisanje organizma.

Izvor: webtribune

Vaš komentar na članak: