25.02.2021 u 21:41 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Tinktura alkohola od bijelog luka – čisti krvne sudove, smanjuje holesterol, oslobađa tijelo od parazita i mnogo toga još

Presjekli smo bijeli luk i izvadili jezgro … Kad shvatite zašto, sigurno ćete i vi to učiniti!

Bijeli luk hvalimo u mnogim člancima na našoj veb stranici, ali danas smo saznali i naučili nešto novo o ovoj namirnici. Ispostavilo se da bijeli luk pomaže u mršavljenju i moćan je agent za prevenciju raka!

Tinktura alkohola od bijelog luka pomoći će da se riješite parazita u tijelu, podmladite i očistite krvne sudove, oslobodite se viška holesterola i ubrzate metabolizam! Ali mora se slijediti jedno obavezno pravilo da bi se postigao maksimalan terapeutski efekat…

TINKTURA OD BIJELOG LUKA

Loading...

- 200 g alkohola
- 200 g izgnječenog, oljuštenog belog luka

PRIPREMA

Važna napomena: prije drobljenja bijelog luka uklonite jezgro iz čena ako je grubo i primjetno. Mladi bijeli luk ne treba podvrgavati ovom postupku. Jezgro treba ukloniti jer staro jezgro bijelog luka može loše uticati na funkcionisanje gastrointestinalnog trakta.

Prelijte izgnječenu smješu bijelog luka alkoholom. Ostavite smješu da odstoji oko 10 dana, a zatim procijedite, kroz gazu, i čuvajte u staklenoj bočici ili teglici, na tamnom mjestu.

KAKO KONZUMIRATI TINKTURU OD BIJELOG LUKA

Razblažite 10 kapi tinkture bijelog luka u 5 supenih kašika hladnog mlijeka. Pijte zdravstveni eliksir 20 minuta prije obroka. To treba da radite 2 puta dnevno tokom 2 nedelje, a zatim napravite pauzu od 2 nedelje i ponovite dvonedeljni kurs ponovo. Efekat je nevjerovatan!

U roku od nedelju dana primjetićete koliko su se poboljšali procesi varenja – nema težine u stomaku nakon jedenja. Gubitak kilograma je moguć! Kao rezultat čišćenja krvnih sudova, hronične glavobolje će se ublažiti ili nestati, a san će se takođe normalizovati. Unos tinkture belog luka takođe pozitivno utiče na stanje kože, ona se mnogo brže obnavlja, izgleda svežije i nedostaci nestaju!

Nema kontraindikacija za uzimanje ovog leka. Razređena u mleku, tinktura belog luka je potpuno sigurna za stomak, pored toga, uklonili smo jezgro belog luka, koje bi moglo biti štetno.

Inače, preporučuje se uklanjanje jezgra već izniklog starog belog luka pre nego što se pojede beli luk: tada miris belog luka neće biti tako oštar i brzo će nestati! Prženi beli luk je takođe veoma koristan i treba ga jesti.

Ovaj recept za tinkturu belog luka pravo je bogatstvo koje možete podeliti sa prijateljima! Ne gubite vreme, pripremite tinkturu i uživajte u njenim blagodetima.

Izvor: dnevni

( LijekizPrirode.com )

Vaš komentar na članak: