22.10.2018 u 12:02 | Recepti, Zdravlje | Komentari

OBAVEZNO PROČITAJTE I SPASITE ŽIVOT DOK NIJE KASNO: Svi treba da znate da RAK nikad nije prva bolest, evo šta se prije njega javlja

Karcinom je naziv za zloćudnu novotvorinu (zloćudni tumor ili rak) čije su tumorske stanice podrijetla epitelnih stanica. Karcinom nekog organa nije isto što i rak nekog organa, iako je kod mnogih organa karcinom najčešća vrsta raka (zloćudne novotvorine, zloćudnog tumora) koja zahvaća neki organa. Epitelne stanice su rasprostranjene u čitavom tijelu tako da se karcinom može javiti u mnogim organima.

karcinom

Kineska medicina pokazuje da se prije pojave raka debelog crijeva u našem organizmu, javlja kamen na žuči, predskazujući da nas čeka kobna bolest. Stoga, ako ne želite da dobijete rak, na vrijeme izbacite kamen iz žuči.

- Rak nikad nije prva bolest koja se javlja – kaže kineski ljekar dr Lai Čiu Nan, navodeći da, obično, ima mnogo drugih problema koji dovode do raka. Prema njegovom istraživanju, obično ljudi koji oboljevaju od raka, imali su već kamenje u žuči.

Jedan od simptoma kamenja u žuči jeste osjećaj jake sitosti nakon obroka. Imate osjećaj kao da ne možete da svarite hranu. Ukoliko stvari postanu ozbiljnije, javlja se i bol u jetri. Ako mislite da imate kamen u žuči, najbolje bi bilo da primijenite ovu drevnu kinesku metodu.
Smatra se da je ova kineska metoda takođe dobra i za jačanje jetre, pošto su jetra i žučni mjehur usko povezani.

Kako izbaciti kamen iz žuči kroz stolicu:

1. Prvih pet dana unosite četiri čaše soka od jabuke svakog dana ili pojedite bar 4-5 jabuka. Sok od jabuke omekšava kamen žuči. Tokom tih 5 dana možete normalno da jedete.
2. Šestog dana nemojte večerati.
3. Tog dana u 18h uzmite kašičicu epsom soli (magnezijum sulfata) sa čašom tople vode.
4. Zatim, to isto učinite i u 20h. Magnezijum sulfat otvara žučni mehur.
5. U 22h popijte 5-6 kašika maslinovog ili susamovog ulja, sa isto toliko sveže iscijeđenog soka od limuna.
6. Dobro pomiješajte i popijte. Ulje će podmazati kamenje i olakšati njihov prolazak.

Narednog jutra, u vašoj stolici bi trebalo da se nađe zeleno kamenje, koje obično pluta. Čak i ako nemate simptome kamenja u žuči, ne bi bilo loše da probate ovu prirodnu terapiju jer čišćenje žučne kese ne može da škodi.

Izvor: webtribune

Vaš komentar na članak: