23.06.2017 u 13:58 | Ljepota | Komentari

UMORNI SE OD PODBRATKA: Evo kako ga se možete riješiti za samo par dana!

Da li ste među onima koji stalno kriju svoje lice zbog podbratka? Umorni ste od toga da stalno morate se sklanjate i krijete na fotografijama? Umjesto toga, treba da stanete uspravno i ponosno podignete glavu, što će utjecati i na vaše samopouzdanje i popraviti cjelokupno držanje i izgled.

podbradak

Vježbanje u terentani, trčanje i plivanje ne utječu dovoljno na smanjenje ovog dijela tijela, koje je često zanemareno pri vježbanju initi na jačanje ovih malih mišića.

Saznajte što je ono što dovodi do pojave podbratka i kako da se riješite masnog tkiva koje vas nervira i kvari vam izgled.

Uzroci pojave podbratka

Jedan od glavnih uzroka pojave podbratka je prekomjerna težina. Ukoliko slobodno vrijeme provodite ispred TV-a i ne bavite se nikakvom fizičkom aktivnošću, vjerojatno će se pojaviti prije ili kasnije. Pord toga, osobe koje pate od hipertireoidizma imaju velike šanse za pojavu masnog tkiva na ovom području. Ponekad na stvaranje podbratka utječe i nasljedni faktor.
Ipak, kako biste uklonili ovaj višak, ne morate ići na liposukciju, već ga se možete riješiti i lakim vježbama kod kuće. OVa metoda je ne samo laka i jeddnostavna, već i nema nikakvih neželjenih posljedica

Loading...

1. Poljubite plafon

Za razliku od klasičnog vježbanja ili joge, ova vježba ne zahtijeva nikakve posebnu kondiciju ili snagu. Možete je prakticirate bilo kada, bilo gdje iu bilo kojem položaju.Ispravite kralježnicu, podignite glavu gore i gledajte u strop. Blago izbacite donju čeljust naprijed i napućite usta. Zamislite da pokušavate poljubite osobu koja je viša od vas. Zadržite ovaj položaj 6-8 sekundi i ponovite vježbu najmanje pet puta.

2. Neka vam jezik pomogne oblikovati bradu

Slabost jezičnih mišića povezana je s nastankom podbratka. Ako ih ojačate, uspjet ćete i da zategnete bradu. Ovom vježbom ćete znatno ojačati jezik, a lako se izvodi Dovoljno je da uvučete jezik i gurnete ga ka nosu, ali tako da vam usne budu opuštene. Ponovite pokret pet puta, dva puta dnevno.

3. Ide maca oko tebe
Ova vježba neće vam samo pomoći da se rasite podbratka, već će smanjiti napetost između mišića glave i vrata. Nježno okrećite vrat u smjeru kazaljke na satu i obrnuto, držeći kralježnicu pravo. Na ovaj način se istežu svi mišići u tom području, a naročito novonastali mišići podbratka. Ponovite vježbu 7-10 puta, tri puta dnevno. Za 4 do 5 tjedana, bit ćete zapanjeni rezultatima.

4. Žvačite žvakaću gumu

Kao što korištenje utega pomaže da izgradimo jake mišiće, tako i žvakanje žvakaće gume pomaže da ojačamo i tonira mišiće lica. Osim što smanjue podrbradak, ovo pomaže iu održavanju zdravi desni i zuba. Upozorenje: Žvačite samo žvakaće gume bez šećere, da biste izbjegli prekomjeran unos šećerai spriječili karijes.

Zaključak

Vrlo je važno da vodite računa o svom tijelu, ne samo zbog izgleda već ponajprije zbog zdravlja. U današnje vrijeme nije jednostavno pronaći dovoljno vremena i energije za vježbanje, ali dovoljno je posvetiti vježbanju i nekoliko minuta dnevno kako biste vrlo brzo vidjeli rezultate.

Izvor: novonovo

Vaš komentar na članak: