07.07.2017 u 11:15 | Ljepota, Recepti | Komentari

Oprao je lice s OVIM sastojkom, supruga nije mogla vjerovati… Izgledao je mlađe od nje!

Svaki dan je naša koža izložena mnogim faktorima koji mogu uticati na njenu ljepotu i postepeno pogoršavati njeno zdravlje. Danas ćemo reći kako da na vrlo jednostavan način pomladite lice.

lice

Na tržištu postoje mnogi proizvodi posvećeni tom cilju, ali često se ne dobije željeni rezultati. Nažalost, ti proizvodi također sadrže štetne hemikalije, a to bi nas kasnije moglo koštati još više… Zbog toga vam donosimo u potpunosti siguran i efikasan domaći lijek koji će vam pomoći u rješavanju zdravstvenih problema na vašoj koži i učiniti da izgleda mlađe u roku od par dana!

Vjerovali ili ne, ova moćna mješavina je sposobna obrisati ožiljke, staračke pjege i liječiti akne. Vidjet ćete zapanjujuće rezultate na svom licu, a sve što morate jeste kombinovati ova dva sastojka.

Iznos sode bikarbone i kokosovog ulja koji ćete koristiti ovisi o vašem tipu kože. Na primjer, ako je vaša koža masna, koristite 1 kašiku kokosovog ulja pomiješanu s 1 kašikom sode bikarbone u jednakim dijelovima.

Ako je vaša koža suha ili normalna, koristite 1 kašiku kokosovog ulja s pola kašičice sode bikarbone (tada možete mijenjati iznos, prema rezultatima).

Primijenite ovaj lijek jednom sedmično, ali ako je vaša koža previše masna, koristiti dva puta sedmično.

Izvor: megagiga

Vaš komentar na članak: