25.07.2016 u 5:39 | Zdravlje | Komentari

SAZNAJTE ZAŠTO JE CIJELI SVIJET POLUDIO ZA OVOM METODOM: Evo zašto MORATE svog jutra popiti čašu vode!

U krivu ste ako mislite kako je riječ o nečem trivijalnom te da ništa ne postižete.

casa-vode

Jednostavna navika koja uključuje vodu za piće može vam pomoći da poboljšate zdravlje. Sve što trebate napraviti jest u onom trenutku kada se probudite popiti čašu vode.

U krivu ste ako mislite kako je riječ o nečem trivijalnom te da ništa ne postižete.

Ovo je zapravo poznata japanska terapija vodom i izuzetno je efikasna u prevenciji različitih bolesti i zdravstvenih stanja.

Među njima su artritis, kolitis, migrena, smanjenje bola, bol u grudima, eliminacija lošeg kolesterola i visok krvni tlak.

Procedura

Ujutro čim se probudite popijte 650 ml vode (to je oko manje 4 čaše). Ne konzumirajte vodu iz slavine, osim ako se ne pročišćava. Mnogo je bolja destiliraana voda. Ako koristite desttiliranu vodu, preporučuje se da dodate neke minerale poput sode bikarbone.

Dodajte samo jednu žlicu na cijelu količinu vode, jer u suprotnom to može biti štetno. Nakon 45 minuta što ste popili vodu, započnite dnevnu rutinu i doručkujte. Nemojte jesti ništa tijekom tih 45 minuta.

Pijte najmanje jednu čašu vode prije svakog obroka i ne pijte ništa drugo dva sata nakon obroka. Na taj način ćete drastično poboljšati svoje zdravlje.

Izvor: dnevno

Vaš komentar na članak: