12.11.2016 u 13:15 | Kućni savjeti | Komentari

Sve vam ide nizbrdo? Kako uz pomoć čaše vode detektirati i očistiti negativnu energiju iz vašeg doma

Postoje brojne tehnike kojima možete utvrditi postoji li u vašem domu negativna energija. Najjednostavniji način na kojeg možete odrediti je li u vašem domu prisutna negativna energija jest uz pomoć čaše napunjene vodom.

casa-vode-dom

Što je uopće negativna energija?

Svatko od nas ima svoju energiju koja se zadržava na mjestima gdje boravimo i u predmetima koje koristimo. Naši su domovi mjesta gdje se susreću različite energije, što on nas samih, što od članova obitelji.

Svaka osoba koja ulazi u naš dom unosi i određenu vrstu energije, a ona može biti pozitivna ili negativna. Negativna energija uzrokuje stres, zdravstvene i financijeske probleme i ružne osjećaje. Ukoliko mislite da je u vašem domu prisutna takva energija, odmah nešto poduzmite.

Loading...

Trik uz pomoć čaše vode

U prozirnu staklenu čašu stavite morsku sol (sol bi trebala zauzimati 1/3 čaše). Nakon soli, u čašu naspite 1/3 hladne vode i 1/3 bijelog octa.

Čašu odložite u sobi u kojoj mislite da je skupljena negativna energija.

Nakon što ste postavili čašu, nitko ju ne smije dirati sljedeća 24 sata. Ukoliko je tekućina u čaši u istom stanju u kakvom ste je ostavili, možete odahnuti, u toj sobi nije prisutna negativna energija. Ukoliko u čaši primijetite mjehuriće ili tekućina postane neprozirna, očito je da imate nekih problema.

Nakon što je tekućina u čaši apsorbirala negativnu energiju, bacite tekućinu u wc školjku i pustite vodu. Postupak ponavljajte dok tekućina u čaši ne postane bistra.

Izvor: net

Vaš komentar na članak: