16.02.2017 u 9:50 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Snažni bolovi u zglobovima su ovu ženu vezali za krevet, sve dok nije počela uzimati OVO!

Svi stručnjaci su joj davali samo recepte za stotine anti-upalnih lijekova za liječenje simptoma, ali olakšanje je bilo samo trenutno. Dijagnoza je već bila poznata. Ona boluje od artritisa, ali je odlučila da neće odustati i da će učiniti sve što je moguće kako bi pronašla odgovarajući tretman za strašno stanje.

lijek-za-artritis

Srećom, ona je otkrila ovaj prirodni lijek protiv artritisa koji ne samo da uklanja simptome boli, već uklanja i posljedice bolesti. Prema njoj, ovaj lijek je sve što je potrebno kako bi se oslobodilaužasnog bola u svojim zglobovima.

Sastojci

  • srednje veličine patlidžan
  • 1 litra vode

Priprema

Loading...

Operite patlidžan, izrezati ga na obruč, a zatim ga staviti u posudu punu kipuće vode. Ostavi ga unutra dok se topla voda ne ohladi. Spremite oko 750 ml te tekućine u frižider i možete koristiti preostalih 250 ml za vanjske aplikacije.

Učiniti sljedeću stvar za korištenje ovog sredstva na vanjskoj upotrebi:

Trebate iste sastojke kao i prethodno, plus 50 ml maslinovog ulja. Pomiješajte 250 ml tekućine koju ste spremili u prethodnom koraku s maslinovim uljem. Spremite dobivenu smjesu u frižideru.

Morate koristiti ovaj lijek za internu upotrebu prema slijedećim uputama:

  • 250 ml u jutro na prazan želudac
  • 250 ml za vrijeme ručka
  • 250 ml u večernjim satima

Za vanjsku upotrebu, potrebno je primijeniti lijek na problematičnim područjima u noći, prije odlaska u krevet. Samo utrljajte tekućinu na zahvaćena područja i stavite čistu krpu preko njih preko noći.

Nakon samo 20 dana korištenja ovog tretmana bit ćete u mogućnosti da oporavite pokrete u koljenima i nogama. Bol i upala će nestati u potpunosti.

Izvor: megagiga

Vaš komentar na članak: