05.05.2017 u 13:50 | Recepti, Zdravlje | Komentari

Ovaj naučnik tvrdi da je pronašao prvi PRIRODNI lijek za rak koji svako može napraviti u svom domu sa samo 5 jednostavnih sastojaka! Evo i recepta…

Doktor Hristo Mermerski, naučnik iz Bugarske, tvrdi da je stvorio prvi lijek koji može da izliječi rak.

doze-10

Lijek doktora Mermerskog navodno je dobar za cijelo tijelo i može da izliječi bilo koji oblik raka. Lijek je očigledno dobar za srce, bubrege, jetru, krvne sudove i obnavlja ekskretorni, digestivni i imuni sistem. Takođe pomaže u regulaciji tjelesne težine i liječi upaljene zglobove.

Lijek sadrži praktično sve esencijalne vrste u sebi – proteine, vitamine, biljne masti, mineralne soli, bioaktivne supstance i ugljene hidrate. Pored toga, lijek je takođe dobar za moždane funkcije. Profesor je rekao: “To je hrana koja utiče na cijelo tijelo i rak u takvom organizmu jednostavno nestane”.

Lijek je domaće proizvodnje, a njegov recept je dostupan javnosti, nije tajna uopšte. Treba vam samo pet sastojaka – bijeli luk, orasi, limun, žitarice i med.

  • Potrebno vam je 4 šoljica sirovih integralnih žitarica koje treba da ostavite vlažne 2-3 dana. Nakon toga, potrebno je da ih sameljete zajedno sa orasima i bijelim lukom.
  • Potrebno je da oljuštite 12 čenjeva bijelog luka i 4 oraha i zatim ih pomiješate sve zajedno.
  • Pripremite petnaest limuna. 5 sameljite u mješavinu, uključujući i njihovu koru. Preostalih 10 limuna iscijedite u mješavinu.
  • Nakon miješanja dodajte med i sve izmješajte varjačom.
  • Mješavinu sipajte u teglu i stavite u frižider da odstoji 3 dana.

Doze
Lijek treba uzimati pola sata prije doručka i večere po dva puta. Međutim, ako se desi da imate rak, uzmite kašiku ili dvije na svakih 2 sata.

Druge beneficije

Doktor Mermerski je rekao da, pored liječenja raka, lijek održava tijelo mladalačkim, svježim i energičnim i da se tako produžava životni vijek. Doktor Mermerski je glasno izjavio da “rak ne može da opstane u potpuno zdravom i njegovanom tijelu”. On i dalje stoji iza tih riječi.

Izvor: fokuzz

Vaš komentar na članak: