23.02.2018 u 7:34 | Zdravlje | Komentari

NAJBRŽI RASTAPAČ MASNOĆA: Detoks napitak koji će ubrzati metabolizam i ojačati imunitet!

Spoj ovih namirnica prava je detoksikacija organizma. Ubrzat će vam metabolizam, pomoći otopiti suvišne kilograme i ojačati imunitet.

limun-med

Težite li se u sagorijevanju masnoća, odaberite prirodni put. Mješavina ovih nekoliko lako dostupnih sastojaka za vaše će tijelo djelovati iznimno revitalizirajuće. Sve dobrobiti meda i više su nego poznate, a njegova kombinacija s limunom prava je bomba za zdravlje. No, u ovom je pripravku ključan “detalj” za mršavljenje – jabučni ocat, a detoksikacijski element – cimet.
Razbijač masnoća – recept

Sastojci:

  • 1 kašikica cimeta
  • 2 kašike jabučnog octa
  • 1 kašika meda
  • 2 kašike limunova soka
  • 1 čaša vode

Kombinacija ovih sastojaka pomoći će vam u sagorijevanju masti, ubrzati vaš metabolizam, a njome se možete i učinkovito boriti protiv dijabetesa i niskog krvnog tlaka.

Priprema:

Loading...

Sve sastojke smiksajte ili dobro promiješajte.

Pripravak držite u hladnjaku i pijte ga svakoga jutra po jednu žlicu na prazan želudac. Rezultati će biti ubrzo vidljivi!

Zašto ovo djeluje?
Naime, limunov sok koji je prepun vitamina C, ima alkalni učinak na tijelo, a posebno pomaže u regulaciji pH i pomaže u uravnoteženju razine šećera u krvi.

Limun sadrži pektin topiva vlakna, koja pomažu u borbi protiv gladi, stvaraju osjećaj sitosti. Istraživanja su pokazale da dijete koje uključuju limun daju izuzetno dobre rezultate u gubljenju kilograma.

Limun potiče jetru na proizvodnju žuči, kiseline koja je neophodna za probavu. Pored toga, smanjuje gorčinu u želucu i zatvor.

Limun potiče mokrenje, koje pomaže pri čišćenju organizma. Na taj način toksini mnogo brže izlaze iz organizma, a urinarni trakt je čistiji i zdraviji.

Jabučni ocat obiluje dobrim bakterijama i enzimima. Njegova kiselina snižava krvni tlak za šest posto.

Jabučni ocat je stoljetni životni eliksir, antioksidans, detoksikant, metabolik, hipertenzor, sekretolik, stimulans, tonik, prirodno sredstvo koje potiče metabolizam, smanjuje tlak, potiče niz funkcija u organizmu (želudac, crijeva, srce, krvožilni sustav, bubrega, mjehur, kožu i dišni sustav), sprječava i liječi niz oboljenja, a njegova najpoznatija uporaba je u liječenju, to jest pročišćavanju krvi i odstranjivanju masnoća iz krvi.

Med se može koristiti i za mršavljenje. Stoljećima se koristio za liječenje rana, a izvrstan je za srce, kožu, ginekološke bolesti, imunitet…

Smanjuje grlobolju, smiruje živce, stimulira probavu…

Med pokreće metaboličke promjene koje smanjuju želju za slatkim i omogućuje izgaranje masnoća.

Znanstveno istraživanje je dokazalo kako jedinstvena kombinacija šećera u medu čini tu namirnicu savršenom za mršavljenje.

Cimet je poznat kao jedan od najboljih antioksidansa na svijetu. Za ravnotežu šećera u krvi upravo je on među najboljima.

Cimet pomaže kod loše probave, utječe na smanjenje lošega kolesterola i regulira lučenje inzulina u krvi te tako topi masne naslage.

Ovaj napitak djeluje upravo zato jer su u njemu u prikladnom omjeru sadržani svi ovi moćni sastojci, piše Atma!

Izvor: atma.hr

Vaš komentar na članak: