07.08.2017 u 18:30 | Kućni savjeti, Zdravlje | Komentari

Baka Katica ima 85 godina i nikada nije bolesna! Evo u čemu je tajna njene dugovječnosti

Ako malo bolje pogledamo, uvidjet ćemo da su starije generacije hranile se zdravije, živjeli su zdravije i duže. Sada sve manje ljudi uzgaja prirodnu hranu već koristi genetski modifikovanu, zato je većina i bolesna.

baka

Pored toga, sve više koristimo hemikalije umjesto prirodnih stvari. Nije ni čudno što obolijevamo, dok starije generacije žive duže i ne obolijevaju. Stoga loše navike zamijenite dobrim i sve će biti bolje.

Tako baka Katica koja ima 85 godina, veoma je vitalna i dobro se osjeća i pored godina koje ima. To je stvar i razmišljanja, ukoliko ste pozitivni, privući ćete pozitivnu energiju i biti sretniji. Misao je vrlo moćna stoga je pretvorite u pozitivnu.

Kada govori o dugovječnosti, ova bakica kaže da je za to zaslužan njen način ishrane. Tj. uvijek je jela ono što sama uzgoji, nije koristila pesticide, hemikalije i sl.

Ujutru popije čaj od stolisnika i kamilice. U toku dana uzme i kašiku meda, a i kreće se. Obavlja neke poslove i šeta. Stoga, uzmite neke dobre primjere i promijenite stvari na bolje.

Izvor: megagiga

Vaš komentar na članak: