23.11.2017 u 18:17 | Zanimljivosti | Komentari

NAJVEĆA DOBRICA U HOROSKOPU: Ako uz sebe imate ovaj znak pravi ste sretnici!

Blago vama ukoliko pored sebe imate ovaj divni znak Zodijaka. Kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom ovaj znak preuzima sve na sebe.

Naravno, riječ je o Vagama.

monika

Kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, Vaga preuzima glavnu ulogu. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam.

Partnerstvo je veoma važno za Vagu, posebno ono koje je na ličnom nivou. Sa svojim pobedničkim mentalitetom i kooperativnošću nisu skloni da budu dugo sami.

Loading...

Vaga je vazdušni znak, izraženog intelekta i pronicljivog uma. U prirodi joj je da je inspirišu interesantne knjige, nesavladive diskusije i zanimljivi ljudi što joj rasteruje dosadu.

Vladajuća planeta Vage je ljubitelj lijepih stvari – Venera, pa je kvalitet uvek važniji od kvantiteta za osobe u ovom znaku. Okružene su umjetnošću, muzikom i prelijepim mjestima kako bi mogle da dostignu svoj puni potencijal. Pošto su po prirodi kooperativne, vrlo često rade sa drugima na kreativnim projektima.

Vagu fascinira ravnoteža i simetrija. Često su to osobe koje cijene ravnopravnost, ne podnose nepravdu gdje god ona bila i čine sve da je otklone. Nisu skloni suočavanju bez razloga i više vole da sačuvaju mir, gdje je to moguće. Baš kao što su potrebna dva predmeta za ravnotežu tako i Vage češće biraju da su u grupi ili paru, nego da su sami.

Najveći problem za Vage je kada su prinuđene da biraju stranu. Ponekad provedu previše vremena u spoznaji i argumentaciji svake strane pa zaborave da uopšte imaju svoje mišljenje. Često se i rasplinu u svojoj neodlučnosti.

Nije rijetko vidjeti da Vage polude u donošenju odluka kada se uključi još koji argument ili mišljenje. Ključ je naravno u toj “svetoj” ravnoteži kojoj toliko teže.

Izvor: Noizz

Vaš komentar na članak: