05.12.2015 u 9:53 | Kako smršati, Recepti | Komentari

Uz gutljaje ovog voćnog pića do ravnoga trbuha

Prema preporuci doktora Oza, dovoljna je jedna šalica napitka prije svakog obroka i bitka za kilograme je vaša.

zeleni-napitak2

Ovaj je napitak ponešto drugačiji od ostalih preporuka za kućne pripravke. Osmislio ga je doktor Oz i tvrdi da je izvrstan saveznik u brobi protiv viška kilograma, osobito masnih naslaga na području trbuha. Stoga, ako planirate godišnji odmor u sjajnoj formi, pripremite si ovaj napitak i započnite s otpijanjem gutljaja koji odnose masne naslage.

Doktor Oz ističe moć i blagodati zelenoga čaja, obotio za čišćenje organizma i vitalnost, piše nadlanu.com. Upravo je zato zeleni čaj temelj napitka koji uklanja masnoću. Dobra je informacija za one koji ne vole zeleni čaj da njegovu moć neće narušiti dodate li naranču ili pak mentu. Okus će biti bolji, a djelotvornost također na visokoj razini.

Sastojci:

– 1 litra vode
– 5 vrećica zelenog čaja
– 1 naranča
– malo svježe mente

Priprema napitka nije nikakva muka, kuha se kao običan čaj. U litru vruće vode možete dodati pet vrećica zelenoga čaja i ostaviti ih u vodi tri minute pa ohladiti. Po želji dodajte naranču izrezanu na šnite i to tako da ne odmičete bijeli dio koji se nalazi uz koru. U teglu ili veću staklenu posudu s poklopcem ulijte pripremljeni napitak, po želji dodajte mentu. Ostavite da tako stoji preko noći kako bi se svi sastojci sjedinili. Sutradan popijte barem pola litre ovoga napitka.

Prema preporuci doktora Oza, dovoljna je jedna šalica napitka prije svakog obroka i bitka za kilograme je vaša.

Izvor: nadlanu

Vaš komentar na članak: