20.12.2014 u 10:04 | Featured, Recepti, Zdravlje | Komentari

PRVO NESTAJU PODOČNJACI, a zatim se tijelu vraća energija: Gutljaj ljekovite kombinacije za svako jutro!

Kombinacija ovih sastojaka oko vas će napraviti nevidljiv štit koji će vas sačuvati od nadolazećih napada virusa i bakterija.

1_333388

O višestrukoj ulozi maslinova ulja na zdravlje mnogo se pisalo, no važno je dodati da u kombinaciji s limunovim sokom ono postaje još snažnije oružje u borbi protiv virusa, bakterija, a tijelu vraća izgubljenu energiju. Osim toga, organizam se kombinacijom ovih dvaju sastojaka čisti od toksina, a prvi su rezultati vidljivi vrlo brzo. Naime, prvo ćete primijetiti nestajanje velikih tamnih kolutova oko očiju, odnosno podočnjaka. Važno je samo da budete ustrajni i ovu kombinaciju ispijate svakoga jutra kroz barem mjesec dana.

Ovaj zdravi “koktel” napravit ćete tako da pomiješate žlicu maslinova ulja i limunova soka (po mogućnosti domaćeg) i popijete ga na prazan želudac ujutro. Nakon toga možete normalno doručkovati.

Osim vraćanja snage tijelu i čišćenja toksina, poboljšat će vam se i probavni sustav pa ćete koristi imati i želite li smršaviti. Imate li k svemu probavnih tegoba poput zatvora, posve ćete ih izliječiti. Već nakon nekoliko dana uporabe ovog zdravog eliksira osjetit ćete promjene koje će vas nadahnuti na pribjegavanje zdravijem načinu života.

Izvor: dnevno

Vaš komentar na članak: