22.08.2017 u 12:08 | Featured, Zdravlje | Komentari

Da brže zaspite,i izliječite ISPUCALE pete pomoći će vam ovaj TRIK sa ČARAPAMA!

Spavanje je važan dio našeg života. Važno je za vaše zdravlje, da svi u prosjeku trošimo treći dio našeg života spavajući! Neadekvatna kvaliteta sna može uzrokovati brojne zdravstvene probleme. Međutim, puno ljudi teško dobije dobar noćni san.

carape-spavanje

Zašto mi čarape pomažu da spavam puno bolje?

Nosite čarape tijekom spavanja pomoći će vam da noge zagrijete. To pomaže u proširenju krvnih žila u nogama i to će vam pomoći da zaspite brže. Nošenje čarapa noću nije ograničeno na samo kako bi vam pomoglo u snu.

1.Spriječavanje znojenja

Budući da čarape pomažu u upravljanju temperaturom tijela, to bi moglo biti savršeno rješenje koje će pomoći u rješavanju manjih vrućih treptaja bez primjene ekstremnih opcija kao što je nadomjesna terapija hormona.

2. Pomoć s Raynaud-ovom bolesti

Raynaudovo stanje je neuobičajeno stanje koje utječe na krvne stanice pojedinca i dovodi do pretjerane reakcije na hladne temperature koje u ekstremnim slučajevima mogu dovesti do čireve ili nekroze (smrti tkiva). Spavanje s čarapama pomaže kod regulacije temperature tijela.

3. Poboljšati suhu kožu

Oni koji se susreću sa suhom kožom mogu otkriti da imaju napuknute, suhe noge. Osobito u zimskoj sezoni kada padne temperature. To može dovesti do bolnosti. Upotreba pravilnog hidratantnog sredstva za noge prije spavanja, oblačenje čistih čarapa od pamuka sprečava suhe noge ujutro.

Izvor: narodnamedicina

Vaš komentar na članak: